Căutare Live

Revelion 2021 cu Dan Negru. Masca ”mortală” care a tronat deasupra tuturor. Cine era în spatele măștii lui Lurch

Demascările continuă la Revelionul Starurilor 2021, cu Dan Negru, și, de această dată, pe scenă a urcat un personaj ”ieșit din mormânt” - majordomul Lurch, din Familia Addams.

Masca lui Lurch a avut un moment comic la Revelionul Starurilor 2021

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Surprizele show-ului eveniment al anului continuă, de această dată cu o apariție specială a unui personaj ”mortal” - majordomul Lurch, din Familia Addams.

Cea de-a zecea mască a Revelionului Starurilor 2021 a pus în încurcătură invitații, mai ales că Dan Negru a început segmentul cu dezvăluirea unui indiciu puțin prea bun - steagul României.

Majordomul Lurch, la înălțime deasupra tuturor la Revelionul Starurilor 2021

Imediat cum Dan Negru a fluturat pe scena Revelionului Starurilor 2021 steagul României, invitații s-au grăbit să ghicească ce vedetă s-ar putea afla în spatele măștii cu numărul 10, deși personajul încă nu apăruse.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Vedeta din spatele Extraterestrului a pus în încurcătură invitații și după demascare. Cine era

Printre primele nume care au circulat în rândul invitaților s-au numărat Nadia Comâneci, Simona Halep și Ghiță Mureșan, alături de alte vedete.

Atunci când personajul Lurch, din Familia Addams, și-a făcut în sfârșit apariția, sala a rămas uimită. Lurch a pășit pe scenă ”la înălțime”, cu ajutorul unor picioroange impresionante ce l-au ridicat deasupra tuturor.

Pentru ca invitații să își dea seama cine se află în spatele măștii neobișnuite, Dan Negru l-a invitat pe scenă pe actorul Claudiu Bleonț, ce a încercat să îl convingă pe Lurch să intre în politică alături de toată familia sa.

Astfel, Unchiul Fester ar fi putut deveni Ministrul Agriculturii - pentru ca ”udă plantele cu sânge” - și bunica vrăjitoare ar fi putut ajunge Ministrul Sănătații, potrivit momentului.

Cine s-a ascuns sub masca lui Lurch la Revelionul Starurilor 2021

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștii lui Lurch, din Familia Addams, se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

După momentul cu Claudiu Bleonț, invitații au avut o mică bănuială cine se află în spatele măștii lui Lurch - cineva care a făcut sport și care a fost la Asia Express.

Nu a durat mult până când invitații și-au exprimat părerea cu privire la ce celebritate a reușit să meargă pe scenă în picioroange fără problemă. În unanimitate, invitații au votat că Lurch e, de fapt, Marian Drăgulescu: ”Îl recunosc după breton!”

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Hades, urări “infernale” pentru Noul An. Cine se ascundea în spatele măștii Zeului Întunericului

Pentru demascare a fost necesar chiar și un scaun, dar, într-un final, Marian Drăgulescu a fost dezvăluit. Întrebat de Dan Negru cum crede el că și-au dat invitații seama cine e, Marian a dat vina pe picioroangele care l-au ridicat deasupra tuturor.

Înainte ca Marian Drăgulescu sa iasă de pe scenă, Connect-R i-a rugat pe toți invitații să se ridice în picioare în fața marelui campion, la Revelionul Starurilor 2021, cu Dan Negru.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Revelion 2021 cu Dan Negru. Surpriză incredibilă la demascarea personajului Gamora. Ce vedetă i-a impresionat pe toți cu... Revelion 2021 cu Dan Negru. Andreea Bălan, moment incendiar cu Dorian Popa. Ce au putut să facă pe scenă...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x