Revelion 2021 cu Dan Negru. Vedeta din spatele Extraterestrului a pus în încurcătură invitații și după demascare. Cine era

Demascările continuă la Revelionul Starurilor 2021, cu Dan Negru, și, de această dată, pe scenă a urcat un personaj “de pe alta planetă” - Extraterestrul.

Masca Extraterestrului a pus în încurcătură invitații la Revelionul 2021

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Surprizele show-ului eveniment al anului continuă, de această dată cu o apariție specială a unui personaj cu totul neobișnuit, perfect pentru “anul conspirațiilor” - un Extraterestru.

Cea de-a opta mască a Revelionului Starurilor 2021 a pus în încurcătură invitații, mai ales că Dan Negru a început segmentul cu dezvăluirea indiciului, o tastatură.

Invitații, puși în încurcatură de masca Extraterestrului, la Revelionul Starurilor 2021

Extraterestrul și-a făcut apariția într-o ”navă spațială”, cu fundal de ceață, și invitații s-au grăbit să glumească: ”A venit în izoletă?”

”După camera din care a ieșit, eu zic că e Diana Munteanu, să înțepenesc!” a declarat Dorian Popa, imediat cum Extraterestrul a pășit pe scenă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Printre presupunerile invitaților s-au numărat Delia, Abi, dar niciunul nu s-a arătat perfect convins de cine se află în spatele măștii.

Invitații și-au țintit atenția ulterior spre indiciul oferit de Dan Negru - o tastatură - pe care, inițial, nu l-au considerat foarte bun, potrivit spuselor prezentatorului.

Tastura a reușit să îi confuze pe invitați, mulți dintre ei fiind convinși că au de-a face cu un jurnalist în spatele măștii.

Ajutorul măștii, de această dată, a fost Tania Popa, care a apărut pe scena Revelionului 2021 pentru o scenă cu Extraterestrul care nu și-a pierdut doar calea, ci și naveta.

Cei doi se întâlnesc în mijlocul unui câmp și personajul Taniei încearcă să îi explice Extraterestrului exact cum stă treaba în România.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Surpriză totală la demascarea Vrăjitoarei. Ce politician a intrat în pielea personajului

Se pare că Extraterestrul e și îndrăgostit de o pământeană, Ana, și Tania îi promite că îl ajută să o găsească, însă nu înainte ca musafirul neașteptat să observe ca doamna avea puțin mai mult decât ar fi trebuit în trasta ei de rafie.

Cine s-a ascuns sub masca Extraterestrului la Revelionul Starurilor 2021

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se afla în spatele măștii Extraterestrului pierdut pe Pământ se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

După momentul Extraterestrului, invitații s-au grăbit să ghicească exact vedeta care se afla în spatele măștii. Printre numele aruncate în ring s-au numărat Pepe, Oana Roman, potrivit lui Jador și Mihai Bendeac, potrivit lui Jojo.

Într-un final, Dan Negru a închis la numele lui Bendeac, însă nu celebrul actor se afla în spatele măștii Extraterestrului, ci Andrei ”Selly” Șelaru, așa cum au bănuit Vlăduța Lupău și Elena Merișoreanu, grație nepoților ei, care ascultă 5Gang.

Mulți se așteptau ca Dorian Popa să se prindă cine se află în spatele măștii, însă vedeta nu și-a dat seama: ”Nici cea mai vagă idee!”

Romică Țociu a avut și un moment amuzant după demascare, când l-a luat deoparte pe Dan Negru pentru a-l întreba: ”Cine-i ăsta? Să mor dacă știu, pe cuvânt!”

Dan Negru s-a grăbit să îi prezinte pe cei doi, deși Romică nu părea foarte convins de cine e Selly nici după ce l-a cunoscut.

”Băi, Dane, să-i dea Dumnezeu sănătate, dar cu fața asta, nu mi s-a părut că e moartă lumea după el, sincer!” a continuat Romică, ce părea confuz în continuare, dar care a ajuns la concluzia că ar vrea și el o carieră similară cu a lui Selly, Extraterestrul de la Revelionul Starurilor 2021.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Corona a apărut în papuci roz la petrecere. Cine este starul care s-a ascuns sub fabuloasa mască

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri