Revelion 2021 cu Dan Negru. Pinocchio, moment de actorie alături de Cristi Iacob. Ce mare actor s-a aflat în spatele măștii

Pinocchio a intrat pe scenă într-o cutie. ”Nu o să vă vină să credeți ce vedetă e înăuntru”, a prezentat Dan Negru personajul care avea să creeze confuzie în platoul Revelionul Starurilor 2021.

Cine s-a deghizat în Pinocchio la Revelionul Starurilor 2021

Antena 1

Imediat ce a ieșit din cutie, au început pariurile. Vasile Moraru, Florin Piersic, George Mihăiță, au fost doar trei dintre numele vehiculate.

”E Florin Piersic. Înalt, stă așa cu mâinile.”, s-a auzit din platou. Romică s-a ridicat și a exclamat: ”Eu merg pe mâna Mariei Buză și zic că e George Mihăiță.”

Odată încheiate pariurilor, pe scenă a urcat și cetățeanul turmentat, rol jucat de Cristi Iacob. Acțiunea s-a mutat într-un centru de votare și ce a urmat poate fi, fără dar și poate, catalogat drept un moment de excepție.

Cine s-a deghizat în Pinocchio la Revelionul Starurilor 2021

În ciuda faptului că vocea sa este inconfundabilă, talentul actoricesc și-a spus cuvântul. Astfel, Dorel Vișan nu a fost recunoscut de către niciunul dintre cei prezenți.

La demascare, marele actor doar a renunțat la nasul lui Pinocchio și imediat toată sala a realizat despre cine este vorba.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Revelion 2021. Cum trebuie să arate masa de Anul Nou și ce nu e indicat să faci pe 1 ianuarie

”Nu îmi vine să cred”, s-a auzit dinspre locul rezervat vedetelor.

Mai multe detalii în materialul video următor:

Ce vedete petrec alături de Dan Negru de Anul Nou 2021

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

”Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat şi a ieşit un program normal, cu bucurie şi energie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, a spus Dan Negru despre show-ul din noaptea de Revelion.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Ultimele știri