Revelionul 2021 cu Dan Negru. Căpitanul Hook a făcut show. Cine e diva pe care vedetele au confundat-o cu Vulpița

Nici nu a pășit bine Căpitanul Hook în platoul Revelionul Starurilor 2021 că din sală s-a auzit: ”e fată, se vede după pași”. Invitații lui Dan Negru s-au arătat foarte curioși în privința personajului și au început să facă pronosticuri.

Nici nu a pășit bine Căpitanul Hook în platoul Revelionul Starurilor 2021 că din sală s-a auzit: ”e fată, se vede după pași”

Antena 1

Ochii verzi ai vedetei din spatele măști i-au dus pe ceilalți cu gândul la Simona Gherghe, Simona Sensual, Adelina Pestrițu și Vulpița.

”Cum, mă, Vulpița la Revelion?”, le-a spus gazda show-ului de Anul Nou.

Pentru a-i ajuta să-l demaște singuri pe Căpitanul Hook, personajul a avut parte de un moment de actorie, ajutat fiind de Adriana Trandafir.

Hook a ajuns în România ca să-și caute diamantul dispărut, însă comercianta Gela i-a venit de hac.

Cine este celebritatea care l-a jucat pe Căpitanul Hook la Revelionul Starurilor 2021

După prestația artistică, a venit momentul ca Dan Negru să ceară demascarea Căpitanului Hook. Vedetele din platoul Revelionului au avut dreptate, în spatele măștii se află o femeie. Însă aceasta nu este niciuna dintre cele nominalizate.

Sub masca Căpitanului Hook era Oana Zăvoranu, pe care Dorian Popa părea că a recunoscut-o după ce i-a auzit vocea.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Revelion 2021. Cum trebuie să arate masa de Anul Nou și ce nu e indicat să faci pe 1 ianuarie

După ce a renunțat la machiajul care a durat 4 ore, diva a făcut, preț de câteva secunde, twerking.

”Vocea mea este foarte greu de schimbat. Mi-am băgat tot felul de chestii în gură”, a spus vedeta.

Iată cum a decurs demascarea Căpitanului Hook la Revelionul cu Dan Negru:

Ce vedete petrec alături de Dan Negru de Anul Nou 2021

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

”Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat şi a ieşit un program normal, cu bucurie şi energie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, a spus Dan Negru despre show-ul din noaptea de Revelion.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Ultimele știri