Rihanna este noua imagine Armani

Megan Fox nu va mai fi imaginea Armani, compania preferand-o pe Rihanna in locul modelului. Cantareata va aparea in campanile Emporio Armani Underwear pentru lenjerie intima si Armani Jeans, colectiile toamna - iarna 2011-2012, anunta Vogue.

Desi nicio poza nu a fost mediatizata deocamdata, Armani a dezvaluit ca sedinta foto a avut loc recent in New York, iar rezultatele vor aparea in presa incepand cu luna septembrie.

Rihanna calca pe urmele lui Megan Fox si Victoria Beckham, care si ele au reprezentat, in trecut, cunoscutul brand vestimentar.

In prezent, imaginea masculina Armani este tenismenul Rafael Nadal, dupa ce ea a fost reprezentata, pe rand, de David Beckham si Cristiano Ronaldo. Daca Nadal va fi perechea Rihannei in reclame si campanii publicitare ramane inca de vazut.

FOTO: Hepta

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri