Căutare Live

Rihanna nu mai arată așa. Cea mai nouă schimbare de look i-a împărțit pe fani în două tabere. Ce și-a făcut

Rihanna este cameleonică în ceea ce-i privește coafura. Frumoasa artistă își surprinde fanii cu fel de fel de schimbări de look.

Care este cea mai recentă schimbare de look a Rihannei

Cea mai recentă schimbare de look a artistei ne aduce aminte de stilul acesteia din 2013. Rihanna s-a întors la coafura de tip mullet care inspiră ideea de petrecere în spate și afaceri în față. Această tunsoare are parte de aprecierile unora dintre fani, dar și de criticile altora.

Rihanna, schimbare neașteptată de look

Rihanna a apărut într-un videoclip de prezentare pentru spectacolul de lenjerie Savage X Fenty purtând coafura devenită celebră în anii `80, datorită lui Rod Stewart.

În ultima perioadă frumoasa cântăreață a avut tot felul de schimbări de look, de la părul natural, la extensii și codițe afro și până la coafura de tip mullet.

În pandemie, artista s-a concentrat pe colecțiile sale de lenjerie intimă, de încălțăminte și de machiaj, având în vedere că, în contextul crizei coronavirusului, concertele au fost anulate.

Rihanna are 32 de ani și a debutat în industria muzicii cu discul „Pon de Replay”. De atunci, artista a scos hit după hit, devenind celebră în toată lumea. De-a lungul anilor Riri a obținut numeroase premii Grammy pentru cea mai bună artistă solo internațională, sau pentru cea mai bună colaborare rap.

Pe lângă muzică, Riri este și actriță, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, creatoare de modă, textieră și dansatoare.

De când a intrat în atenția mass-media, artista a surprins constant datorită schimbărilor de look. Rihanna a avut de-a lungul vremii părul drept, ondulat, lung, scurt, afro, blond, roșcat, șaten sau brunet.

Bianca Drăgușanu, acoperită doar de un cearșaf. Poza provocatoare publicată din vacanța în Istanbul... Cât s-au schimbat! Cum arătau Mihai Morar și soția acestuia când și-au început relația: „Din seara când începeam o întot...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri