Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Fiul Brigittei Pastramă, dezvăluire bombă despre averea ascunsă de vedetă: „Tata avea asigurare de viață de 800.000 de dolari”

Scandalul momentului din lumea showbizului continuă! Robert Sfăt, fiul celebrei Brigitte Pastramă, a făcut dezvăluiri șocante despre posibila avere pe care ar putea s-o primească!

Robert Sfăt, scandal de zile mari cu mama sa, Brigitte Pastramă

Au apărut noi informații cum că tatăl lui Robert Sfăt, fiul celebrei Brigitte Pastramă, și-a făcut o asigurare de viață în valoare de 800 de mii de dolari.

ROBERT SFĂT ȘI BRIGITTE PASTRAMĂ CONTINUĂ SCANDALUL

Într-un dialog purtat cu reporterul emisiunii Xtra Night Show, tânărul a dezvăluit mai multe detalii incredibile despre tatăl său și despre posibila avere pe care i-ar fi lăsat-o!

citește și: O prietenă a tătălui lui Robert, informații uluitoare: Tavi Sfăt era un om de milioane! A clădit lucruri care nu se găseau încă la noi!

„Am luat legătură cu niște prieteni de-ai tatălui meu, care mi-au zis că e cam 800.000 de dolari acea asigurare. Doar că nu știu dacă s-a concretizat. În plus, cu puțin timp înainte să moară, tatăl meu ar fi schimbat tutorele meu și asta trebuie să aflăm, pentru că nu știu cine este (...) Ar mai fi vorba de o proprietate a bunicilor mei, dar nu știu dacă era pe numele lor sau închiriată. Trebuie să caut undeva într-o arhivă (...) Am de gând să mă documentez înainte să dau pe cineva în judecată și înainte de toate o judec eu și abia apoi ajungem la un judecător, dacă e cazul”, a dezvăluit tânărul, care vrea să își primească partea lui de avere.

BRIGITTE PASTRAMĂ, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE FIUL SĂU, ROBERT SFĂT

Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Robert Sfăt.

citește și: Brigitte Sfăt, transformare uimitoare! Cum arăta blondă și fără operațiile estetice. De nerecunoscut! | FOTO

„Noi am luat paza, 24 din 24 de ore ca el sa poata lua Capacitatea. Noi umblam prin baruri ca să atenționăm patronii de Bar, că el are treisprezece ani și că nu au voie să-i dea alcool (...) Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciunea ca astfel încât să aleagă lângă el persoane care să-l influențeze pozitiv. Pentru că eu, daca el ajunge un om capabil, eu îi dau toate cheile de la toate afacerile mele”, a declarat vedeta.

Brigitte Pastramă a dezvăluit că ar face orice sacrificiu, dar condiția este ca fiul ei să renunțe la șantaj: „Mie nu-mi place sa fiu șantajată, eu dau totul, dacă nu mă șantajezi”.

Recomandari