Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Brigitte Sfăt, transformare uimitoare! Cum arăta blondă și fără operațiile estetice. De nerecunoscut! | FOTO

Brigitte Pastramă, fosta soție a cunoscutului tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 43 de ani, a trecut printr-o mulțime de intervenții chirurgicale până a ajuns la aspectul fizic de astăzi.

Brigitte Sfăt

Anul trecut, într-o emisiune televizată, Brigitte Pastramă a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o până în acel moment pe intervențiile chirugicale. Astfel, prețul frumuseții ei depășește suma de 30.000 de euro.

Declarații șoc! Fiul lui Brigitte a dormit în parc! "Cerșeam de la oameni câte un leu să îmi iau o sticlă de apă și de ale gurii" | Video

Vedeta a recunoscut că ar da oricât pentru a fața ei, dar și că și-a ridicat fiecare mușchi al feței, fiind mândră de faptul că la vârsta ei nu are niciun rid pe față.

Seria operațiilor estetice suferite de Brigitte Pastramă a început cu o intervenție de remodelare a sânilor. Însă au urmat multe altele, care au transformat-o complet.

Cum arată Brigitte Pastramă blondă, fără operații

În total, vedeta a trecut prin 19 operații estetice. De la implant mamar, de sprâncene, reconstrucție musculară la nivelul feței dar și lipotransfer la nivelul posteriorului.

Scandalui moștenirii dintre Brigitte Pastramă și fiul ei ia amploare! Cât de mare este, de fapt, averea lui Robert | Video

În urmă cu numai o săptămână, Brigitte Năstase a fost protagonista unui nou scandal. Aceasta vrea să îl dea afară din casă pe fiul ei, Robert, pe care îl are cu primul soţ, Octavian Sfăt, pe care îl acuză că ar fi furat de la ea. De asemenea, vedeta a făcut plângere la poliție după ce tânărul i-ar fi furat mașina, fiind și sub influența substanțelor interzise.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro