Ryan Reynolds a recunoscut! Celebrul actor a rupt tăcerea despre căderea nervoasă pe care a avut-o: ”Sufăr de această afecțiune!”

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actrița Blake Lively, cunoscută pentru rolul din ”Gossip Girl”, iar acum, Ryan Reynold a recunoscut că s-a confruntat cu probleme cu anxietatea.

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actrița Blake Lively, cunoscută pentru rolul din ”Gossip Girl”, iar acum, Ryan Reynold a recunoscut că s-a confruntat cu probleme cu anxietatea și, mai mult de atât, a avut o cădere nervoasă în 2016, după ce a încheiat filmările pentru ”Deadpool”.

Astfel, într-un interviu pentru The New York Times, actorul celebru a recunoscut că suferă de anxietate, care se instalează, în special, în situații stresante.

"Sufăr de anxietate și am suferit mereu de această afecțiune, de la spectrul ușor și până la cele mai întunecate părți ale bolii, care nu sunt absolut deloc plăcute", a mărturisit starul.

De asemenea, el a povestit că de îndată ce intră pe platourile de filmare, el uită de toate problemele.

"Imediat ce se înlătură cortina și se aprind reflectoarele, devin imun. Sunt foarte concentrat la muncă, pe platourile de filmare. Când termin programul, anxietatea revine", a mai povestit el.

Reyonlds, care a avut un succes uriaș cu primul "Deadpool", a povestit că după încheierea filmărilor tremură și a fost nevoit să meargă la doctor pentru că credea că are o problema neurologică. Specialistul i-a spus că simptomele sunt cauzate de anxietate: "Atenția care li se acordă actorilor poate fi foarte nocivă", a încheiat Ryan, care se pregătește de lansarea peliculei "Deadpool 2".

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri