S-A AFLAT! Cât de bogată era Stela Popescu! Cui îi va rămâne întreaga avere adunată în zeci de ani de carieră

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie.

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie.

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la puțin timp dupa ce a ajuns la fața locului.

Artista detinea mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri de mare valoare. In casa unde locuia erau mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri a caror valoare depaseste mai multe mii de euro.

Detaliul ce va conta la anchetă! Ce au descoperit polițiștii pe trupul regretatei artiste Stela Popescu!

Printre acestea se numara o pictura a celebrului Stefan Luchian si a lui Ion Pacea, pe care le-a cumparat in urma cu mult timp. Ultimul tablou, cel semnat de Pacea, a apartinut lui Toma Caragiu, pe care Stela Popescu l-a cumparat dupa moartea lui, de la sotia acestuia.

În plus, artista mai deținea un bloc de câteva etaje în București, dar și două vile, una în Capitală și una în stațiunea 2 Mai. Toate acestea vor reveni de acum fiicei adoptate și nepoatei sale (fiica fratelui său).

Ultimele știri