S-a spus că au probleme financiare. Ce a declarat Anca Serea despre zvonurile legate de banii familiei

Anca Sînă Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la noi din țară. Recent, despre cei doi s-a scris că au probleme mari cu banii.

Anca Sînă Serea și Adi Sînă, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România

Instagram

La sfârșitul lunii octombrie presa din România a scris mult despre faptul că Anca și Adi Sînă au probleme cu banii. La vremea respectivă se zvonea că cei doi au întâziat plata școlilor private la care merg copiii lor. Era vorba despre o sumă de aproape 4000 de euro, dar și despre o sumă pe care cei doi trebuiau să o restituie unei bănci, mai exact 16.000 de lei.

De-a lungul timpului, Anca și Adi au făcut eforturi financiare mari pentru a-și duce copiii la cea mai bună școală privată din București, dar așa cum era de așteptat, cei doi au adus lămuriri legat de ceea ce s-a speculat.Cei doi au achiziționat la sfârșitul anului trecut o vilă în zona Pipera, un spațiu încăpător, care să le permită intimitate. Locuința este una de lux, iar la vremea respectivă imaginile din noua casă au fost apreciate de toți cei care le-au privit. Anca este cea care s-a ocupat de decorare, iar rezultatul a fost unul excepțional.

Anul acesta Anca Serea a fost internată de mai multe ori în spital. Află mai multe din articolul de mai jos.

Citește și: Anca Serea, din nou la spital. Va face testul pentru Covid-19: "Așa vom ști dacă trebuie să stăm departe de copii"

Anul 2020, un an prosper pentru familia Sînă Serea

Chiar dacă pandemia a afectat toate domeniile de activitate, pentru familia Ancăi și a lui Adi, lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Cei doi au o mulțime de proiecte pe care trebuie să le onoreze, iar Anca a revenit la pupitrul Știrilor.Într-un interviu acordat publicației Click.ro, Anca a vorbit deschis despre situația din familia lor, dar și despre situația financiară și anul 2021.

Despre anul 2020, Anca Sînă Serea a spus pentru publicația mai sus menționată că a fost un an bun, cu de toate și că din punct de vedere financiar a fost super bine, iar profesional la fel.

Întrebată ce are de spus despre speculațiile legate de faptul că au probleme cu banii, Anca a declarat: "Nu vreau să comentez! Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care îl amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez, sau dacă el își dorește să se mute, o să îl lăsăm să se mute aici, să vedem."

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri