Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Salma Hayek face dezvăluiri despre căsnicia ei. Actrița a fost acuzată că e căsătorită pentru bani

Salma Hayek s-a deschis în fața fanilor și a vorbit despre căsnicia ei. Cu toate acestea, mulți au judecat-o și au interpretat greșit unele mărturisiri.

Salma Hayek arată senzațional la vârsta ei, având o siluetă de invidiat.

profimedia

Salma Hayek, faimoasa actriță de la Hollywood, a vorbit deschis despre căsnicia de 11 ani pe care o are cu François-Henri Pinault.

Într-un podcast pentru Armchair Expert, frumoasa actriță în vârstă de 54 de ani a mărturisit că relația cu soțul ei a făcut-o un om mai bun, potrivit people.com. Cei doi s-au logodit în 2007 și sunt căsătoriți din 2009.

Salma și miliardarul francez în vârstă de 58 de ani au o fiică, pe Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 13 ani.

La acea vreme, toată lumea a presupus că ea s-a căsătorit cu François doar pentru bani. Pentru a anihila toate aceste speculații, Salma a declarat:

“Știi că din poze nu poți să îți dai seama de ce magie zace în el. El m-a făcut să devin o persoană mult mai bună și să evoluez într-o manieră bună și sănătoasă”, a explicat actrița.

Citește și: Adevărul despre frumusețea actriței Salma Hayek. Cum arată fără urme de machiaj, surprinsă în timpul cumpărăturilor

Pentru a astupa gura lumii, Salma Hayek a dezvăluit și mai multe:

“Când m-am căsătorit cu el, toată lumea zicea “E o căsătorie aranjată, s-a căsătorit cu el pentru bani”. Eu nu am dat atenție. Oricine putea gândi orice dorea. Formăm un cuplu de 15 ani și suntem foarte îndrăgostiți. Și nici măcar nu mă simt jignită. Zic “Ok, credeți ce vreți””, a completat faimoasa actriță.

François-Henri Pinault este CEO al unui grup de fashion de lux numit Kering și președintele companiei Groupe Artémis.

Faimoasa actriță a dorit să continue povestea legată de căsnicia ei:

“Se face o discriminare cu privire la bărbații bogați. Imediat oamenii cred că dacă cineva e bogat, nu e neapărat și o persoană bună, ar putea fi un materialist, ar putea să fie o persoană lipsită de valori, ar putea fi mai puțin inteligent sau care nici măcar nu merită să fie bogat. (...) Oamenii cred că acea persoană a ajuns bogată prin mijloace neortodoxe, există multe preconcepții și le-am auzit pe toate”, a mai adăugat Salma.

Citește și: Salma Hayek, incendiară într-un corset roz care i-a făcut talie de viespe. Ce ținută ”nebună” a avut curajul să poarte în public

Cu toate acestea, frumoasa actriță a ținut să apere caracterul soțului ei, adăugând că “Iubitul meu, după ce termină munca – și credeți-mă că are multe responsabilități – afișează un zâmbet mare pe față, e fericit să ajungă acasă, e fericit să mă vadă pe mine și pe copii și ne face mereu să râdem”.

Acest lucru dovedește că familia lor este una fericită și că întotdeauna ea și François știu cum să își depășească problemele. Ei formează un cuplu solid, fiind încă extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Salma a mai povestit că atunci când pleacă în vacanțe cu soțul ei, acesta reușește să se deconecteze complet, bucurându-se de moment. “Oamenii nu pot nici măcar să își imagineze ce bucurie de om este el”, a mai adăugat Hayek.

Recomandari