Sânziana Buruiană, de nerecunoscut! Vedeta a primit vestea ce i-a schimbat radical viața: „E trimis de la Dumnezeu”

Sânziana Buruiană trece prin momente dificile. Focoasa blondă nu poate trece peste tragedia ce i-a lovit familia. Totuși, vedeta a dezvăluit ce minune i s-a întâmplat, la scurt timp după ce a pierdut tatăl său.

Sânziana Buruiană a făcut o dezvăluire emoționantă

În urmă cu un an, Sânziana Buruiană și-a pierdut tatăl și acest lucru a marcat-o semnificativ pe blondă. La scurt timp însă, familia îndurerată a primit și o veste complet neașteptată, pe care au luat-o drept semn divin: blonda a aflat că urmează să fie din nou mamă.

SÂNZIANA BURUIANĂ, DEZVĂLUIRE EMOȚIONANTĂ DESPRE VESTEA CE I-A SCHIMBAT VIAȚA

Pentru Sânziana Buruiană, sarcina a fost o minune ce a dus bucurie, într-un timp în care se afla în doliu.

CITEȘTE ȘI: O mămică celebră șochează! Își alăptează fetița în vârstă de cinci ani, deși a anunțat că este din nou însărcinată! |Video

„Cam anul trecut pe vremea aceasta eram cu tata în spital și a fost o perioadă cam urâtă, mai ales că era și de ziua lui de naștere, peste o lună vom face și parastasul de un an. M-a surprins cea mică, a înțeles situația. Am dus-o la cimitir și m-a impresionat că înțelegea tot ce se întâmplase. Eu am tot încercat să o feresc, să nu îi povestesc chiar așa, dar ca și copil, să înțeleagă de la vârsta asta, chiar m-a surprins.

Eu tot cred și sper, mă gândesc la suflețelul pe care mi l-a trimis Dumnezeu, că are legătură cu...Știi cum e, când pleacă cineva foarte apropiat, Dumnezeu îți dă pe altcineva. Probabil că asta este legea vieții (...). Nu ne mai așteptam la încă un bebeluș”, a dezvăluit Sânziana Buruiană pentru cei de la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Sânziana Buruiană, supusă la chinuri pentru un job în televiziune: Audiența la știri trebuie să fie cu decolteu!

„Tata iubea foarte mult fetițele. El și-a dorit întotdeauna fetiță și își dorea foarte mult în primul rând să iasă la activități cu ele, să le ducă la patinoar, la tenis, așa cum m-a dus și pe mine. De asta îmi pare cel mai rău, că n-a apucat. Iza era foarte mică”, a mai spus Sânziana Buruiană, vădit emoționată de dezvăluirile făcute.

Urmărește clipul video de mai sus din Antena Stars ca să descoperi și alte detalii despre vedetă.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri