Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

O mămică celebră șochează! Își alăptează fetița în vârstă de cinci ani, deși a anunțat că este din nou însărcinată! |Video

După ce a anunţat că e, iar, însărcinată, o blondă celebră şochează, din nou.Frumoasa mămică a declarat la televizor că încă îşi alăptează fetiţa, în vârstă de aproape 5 ani.

După ce a anunţat că e, iar, însărcinată, Sânziana Buruiană şochează, din nou, ea a declarat la Antena Stars că încă îşi alăptează fetiţa, în vârstă de aproape 5 ani.

Blonda face dezvăluiri despre ce se întâmplă cu ea şi despre decizia pe care a luat-o, în ceea ce-l priveşte pe copilaşul pe care îl poartă în pântec.

Incredibil! Ce pensie are Mirabela Dauer, după mai bine de 50 de ani de carieră artistică

Sânziana Buruiană are o familie frumoasă și fericită, iar în urmă cu patru zile, vedeta a făcut un anunț care a surprins pe toata lumea. Vedeta este însărcinată, din nou, cu cel de al doilea copil, și este mai fericită ca niciodată.

"Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o faca pe Iza cea mai fericita surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți."

Viitoarea mămică știe cum își va boteza copilul. Ea a găsit un nume cu semnificație aparte si își dorește ca dacă va fi băiețel să poarte numele tatălui ei, iar dacă va fi fetiță să poarte numele bunicii ei.

Cândva era milionar, acum stă cu chirie într-un apartament mic! Cum a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu, dupa ce a pierdut toată averea!

Celebra mămică a recunoascut la televizor ca mai alăptează și acum.

Urmăriți toate declarațiile Sânzianei Buruiană, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari