Sânziana Buruiană, ipostaza fierbinte care a topit instant zăpada. Cum arată într-un costum de baie și cu un nou look

Sânziana Buruiană face furori în mediul online într-un costum de baie incendiar, care a topit imediat zăpada din jurul său, însă look-ul său nou a atras toate privirile.

Sânziana Buruiană face furori în mediul online într-un costum de baie incendiar

Instagram

Sânziana Buruiană se numără printre cele mai cunoscute figuri de la noi din țară, chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane o perioadă. Aceasta a revenit pregătită în luminile reflectoarelor și face senzație cu aparițiile sale din cadrul emisiunii "Mămici de Pitici cu Lipici", de la Antena stars.

Blondina face furori în mediul online, unde este foarte activă și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. Fosta asistentă TV publică des fotografii cu ea, cât și cu cei doi copii ai săi, care sunt de-a dreptul adorabili și topesc inima internauților. Sânziana se mândrește cu o familie minunată, dar și cu un trup de invidiat, drept dovadă stau fotografiile sale de pe rețelele sociale.

Citește și: Sânziana Buruiană, rochia cu decolteu adânc. Cum și-a făcut apariție după foarte mult timp și cât de mult s-a schimbat

La cei 36 de ani, vedeta arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele apetisante de câte ori are ocazia, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și s-a lăsat fotografiată în cea mai fierbinte ipostază din ultimul timp, o apariție atât de incendiară încât a topit imediat zăpada din jurul său.

Cum arată Sânziana Buruiană într-un costum de baie provocator

De curând, frumoasa blondină a publicat pe contul său de Instagram o imagine care a pus pe jar publicul masculin. Deși a născut doi copii minunați, corpul său arată foarte bine și se menține într-o stare de invidiat.

Sânziana Buruiană a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie și a ieșit afară la zăpadă pentru un shooting foto senzațional. Aceasta a apelat și la un nou look spectaculos, care i-a pus într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței.

Fosta asistentă TV s-a decis să își schimbe look-ul și să își facă două codițe colorate ce se potrivesc de minunte cu ținuta sa. Costum de baie dintr-o singură piesă îi scoate în evidență formele atrăgătoare și atuurile fizice, printre care bustul generos în adevăratul sens al cuvântului, talia de invidiat, dar și picioarele subțiri.

Citește și: Cât de mare s-a făcut fiica lui Sânziana Buruiană. Cum arată acum și cât de mult seamănă cu mama ei

Imaginea a strâns rapid mai bine de 500 de aprecieri în doar câteva ore și o mulțime de comentarii din partea oamenilor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze distracție plăcută și să îi mărturisească că este o femeie superbă.

"Oare este bine?? Distracție plăcută fetelor ❤️❤️❤️" sau "E frig afara, te pup.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cele mai frumoase cuvinte și complimente în ceea ce privește modul în care își menține fizicul de invidiat.

Fosta asistentă TV se mândrește cu un trup senzațional, dar și cu doi copii superbi. Din luna octombrie a anului trecut, Sânziana Buruiana a devenit mamă pentru a doua oară, lucru care o face extrem de fericită.

Ultimele știri