Cât de mare s-a făcut fiica lui Sânziana Buruiană. Cum arată acum și cât de mult seamănă cu mama ei

Deși s-a restras de foarte mulți ani din lumina reflectoarelor și departe de ochii curioșilor, Sânziana Buruiană se mândrește pe rețelele de socializare cu o fiică superbă, care îi semănă izbitor.

Sânziana Buruiană face furori în mediul online cu fotografiile sale în care fetița ei, Isabela, se află în centru atenției

Instagram

Sânziana Buruiană face furori în mediul online cu fotografiile sale în care fetița ei, Isabela, se află în centru atenției.

Vedeta a născut recent cel de-al doilea copil al său, însă îi oferă foarte multă atenție și Isabelei, pe care o încurajează să devină fotomodel.

La începutul lunii octombrie a anului trecut, Sânziana Buruiană a mai dat naștere unei fetițe, Antonia, cu care publică a publicat prima fotografie imediat după naștere, însă imaginile cu fiica cea mare a atras atenția prietenilor săi de pe rețelele de socializare, care au rămas surprinși de frumusețea micuței.

Cum arata Isabela, fiica cea mare a Sânzianei

Sânziana Buruiană publică des fotografii cu soțul și cele două fetițe ale ei, însă Isabela impresionează de fiecare dată cu trăsăturile sale angelice și look-ul inedit. Fiica cea mare a vedetei îi seamănă perfect, se pare că a moștenit frumusețea și talentul de la mama ei.

Citește și: Roxana Vancea, Sânziana Buruiană și Roxana Ionescu vor prezenta o super emisiune! Ce surpriză pregătesc

Vedeta a luat atitudine în ceea ce privește cariera fiicei sale și a înscris-o la o prezentare de modă la Dubai, un eveniment caritabil unde numeroase modele vor defila în ținute eco, cu scopul de-a promova salvarea planetei și grija pentru mediu.

Isabela a mai participat și în trecut la numeroase ședințe foto și defilări, iar mama ei este foarte mândră de fiica ei. Se pare că fetița Sânzianei este pasionată de camera și se bucură de o carieră în industria modelingului.

La vârsta de 36 de ani, Sânziana Buruiană arată de-a dreptul fermecător, chiar dacă majoritatea timpul și-l dedică fetițelor ei. Vedeta se menține în formă și își păstrează formele perfect proporționate.

Cine este Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană s-a născut în Pitești și a studiat Academia de Studii Economice din București, specializarea Marketing și provine dintr-o familie de intelectuali. Mama vedetei este judecătoare, iar tatăl său lucreaza la Ministerul Economiei. Deși părinții ei au funcții foarte puternice și importante, Sânziana a ales să își facă o carieră în televiziune, unde a și reușit de-a lungul anilor.

Citește și: Sânziana Buruiană, de nerecunoscut! Vedeta a primit vestea ce i-a schimbat radical viața: „E trimis de la Dumnezeu”

De ceva timp, vedeta și-a descoperit o pasiune nou, pe care dorește să și-o urmeze, cântatul, dar se pare că se descurcă și foarte bine în industria muzicii, relatează Spynews.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri