Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Sânziana Buruiană, însărcinată din nou! Deși are un copil în pântec, blondina încă își alăptează fetița în vârsta de cinci ani! |VIDEO

Sânziana Buruiană este din nou însărcinată. Blonda a declarat că deși, poartă un copil în pântec,încă își alăptează fetiță în vârstă de cinci ani.

După ce a anunţat că e, iar, însărcinată, Sânziana Buruianăşochează, din nou, ea a declarat la Antena Stars că încă îşi alăptează fetiţa, în vârstă de aproape 5 ani.

O mămică celebră șochează! Își alăptează fetița în vârstă de cinci ani, deși a anunțat că este din nou însărcinată! |Video

Blonda face dezvăluiri despre ce se întâmplă cu ea şi despre decizia pe care a luat-o, în ceea ce-l priveşte pe copilaşul pe care îl poartă în pântec.

Sânziana are o familie frumoasă și fericită, iar în urmă puțin timp, vedeta a făcut un anunț care a surprins pe toata lumea. Vedeta este însărcinată, din nou, cu cel de al doilea copil, care este tot o fetiță și este mai fericită ca niciodată.

Margherita din Clejani șochează din nou! Fata Vioricăi și a lui Ioniță, mesaj către oamenii legii!

"Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o faca pe Iza cea mai fericita surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți," declara blondina, conform Antena Stars.

Viitoarea mămică știe cum își va boteza copilul. Ea a găsit un nume cu semnificație aparte si își dorește ca fetița vcare se va naște să poarte numele bunicii ei.

Celebra mămică a recunoscut la televizor că mai alăptează și acum.

Urmăriți toate declarațiile Sânzianei Buruiană, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari