După ce a slăbit zeci de kilograme, chef Cătălin Scărlătescu a topit zeci de kilograme și reușește să se mențină prin intermediul unui truc simplu și la îndemâna oricui.
Cătălin Scărlătescu și-a redus cantitățile de mâncare și nu ține în frigider mâncăruri ce l-ar putea tenta.
„Nu am renunțat la nimic. Eu mănânc orice. Cantitatea s-a redus. Nu mai mănânc un kilogram de mâncare, mănânc 60-70-80 grame, gust și gata, am gustat, am mâncat, la revedere! Nu am ce să cântăresc, știu un singur lucru: mă apuc să mănânc, la un moment dat nu mai pot să mai mănânc, am luat de 3-4 ori și gata, asta sunt. Așa ar trebui să facă toată țara asta, să se oprească din mâncare. Știu că acum o să se supere pe mine cei cu supermarketurile, cu hipermarketurile - toți românii cumpără mâncare. Mâncați la jumătate și o să vă simțiți mult mai bine!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.
„În frigider am șampanie, apă plată, apă minerală și 2-3 conserve de pește. Mie îmi plac conservele de hering de când eram mic, sunt nebun după ele, pe bune! Și piersici mai am. Iar în congelator am gheață și vișinată”, a dezvăluit celebrul bucătar, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Sursă: Libertatea.
Dorian Popa, schimbare RADICALĂ după revenirea din Madagascar! „Mi-am făcut tatuaj pe limbă!"... DEZVĂLUIRI din familia lui Florin Salam! Când va fi botezat nepotul lui și cum al apără mama lui de deochi - FOTO...