Live acumFilm: Pocahontas (SUA 1995)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Seara de exceptie la "Te cunosc de undeva"! PSY, Lady Gaga, Gheorghe Dinica si Alicia Keys au urcat pe scena! VIDEO

A treia editie a emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost una de exceptie. Rona Hartner a deschis seara cu melodia "Lalele" a lui Luigi Ionescu. Au urmat Chris Martin de la Coldplay, Goran Bregovic, PSY, Loredana Groza, Alicia Keys, Gheorghe Dinica si Lady Gaga. Bineinteles, nu au lipsit momentele amuzante!

Seara a inceput in forta! Mihai Traistariu a fost invitatul special a celei de a treia editii "Te cunosc de undeva!". El a reusit sa intre perfect in pielea lui Laurentiu Cazan, oferind o interpretare de exceptie a piesei "Say something".

Pepe si Simona Nae au oferit duetul serii. Ei au fost Eros Ramazzotti si Tina Turner, si au interpretat melodia "Cosse Della Vita". Cei doi au primit numeroase laude din partea juriului, extrem de impresionat de prestatia lor. VIDEO!

Rona Hartner a deschis cea de-a treia editie. Ea si-a pus mustata si papion pentru a deveni Luigi Ionescu. Cantareata a emotionat publicul cu slagarul "Lalele". Vezi AICI cum s-a descurcat Rona!

Al doilea concurent al serii a fost Andrei de la Alb Negru. El a devenit un star rock, intrand in pielea lui Chris Martin de la Coldplay. VIDEO!

Simona Nae a avut parte de o adevarata provocare! Cantareata s-a transformat in Goran Bregovic si a cantat piesa "Kalashnikov". Vezi AICI cum s-a descurcat!

Insa, de departe, Pepe a avut cea mai grea misiune in a treia editie a "Te cunosc de undeva!". El a fost nevoit sa invete coreeana pentru a putea intra in pielea lui PSY si sa cante "Gangnam Style". De asemenea, Pepe a invatat si celebra coregrafie! VIDEO!

Loredana Groza a fost si ea pe scena de la "Te cunosc de undeva!", insa in varianta lui Sonny Flame. Cum s-a descurcat, vezi AICI!

Anda Adam a demonstrat ca poate sa devina cu usurinta Alicia Keys. Ea s-a imbracat precum cantareata americana si si-a pus o peruca bruneta! VIDEO!

Momentul de petrecere al editiei a fost asigurat de Serban Copot care a devenit Gheorghe Dinica si a cantat "Am muncit si nopti si zile!".

Lady Gaga a urcat si ea pe scena "Te cunosc de undeva!". Ioana Anuta a cantat si a dansat precum celebra artista! Momentul, AICI!

Anda Adam a fost castigatoarea editiei! Vezi momentul AICI!

Imagini din culise, clasamentul la zi, alegerea transformarilor din emisiunea urmatoare, dar si momente funny din a treia editie, pe... tecunoscdeundeva.a1.ro!

Recomandari