Secretul părului Mariei Dragomiroiu. Cum își îngrijește artista podoaba capilară

Printre cele mai îndrăgite Mării din ţara noastră se numără doamna muzicii populare româneşti, Maria Dragomiroiu, care este apreciată de zeci de mii de oameni. Invitată la Xtra Night Show, artista ne dezvăluie secretul unui păr frumos și sănătos.

Secretul părului Mariei Dragomiroiu. Cum își îngrijește artista podoaba capilară!

Facebook

Maria Dragomiroiu este o interpretă de muzică populară, extrem de îndrăgită în România, care a ajuns la inima a milioane de români încă de la primele apariții. Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, doar cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc.

Din anul 1972 locuiește în București. În anul 2006 a absolvit Facultatea de Muzică Spiru Haret.

Președintele României Ion Iliescu i-a conferit artistei Maria Dragomiroiu la 7 februarie 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Citește și: Maria Dragomiroiu, povești din carieră incredibilă de peste 40 de ani

Artista a mai fost apreciată de-a lungul timpului și pentru podoaba sa capilară incredibil de frumoasă și toate femeile care aspiră la așa un păr sunt curioase să știe care este secretul.

Care este secretul părului Mariei Dragomiroiu

Invitată la Mariei Dragomiroiu, Xtra Night Show, de la Antena Stars dezvăluie cum își îngrijește părul. ”El trebuie strâns ca să nu se frece de spate că se electrizează și se exfoliază! Trebuie strâns! Noapte așa dorm cu el, se strânge moțișor, aici, în vârful capului”, a spus artista.

Mai mult, artista a dezvăluit că își tunde părul de două ori pe an, vara, în iulie și odată în timpul sărbătorilor de iarnă, când vin pe la televiziune: "Îl tund zece centimetri iarna, zece vara. Cam 20 de centimetri", spune Maria Dragomiroiu.

Artista a mai declarat în urmă cu ceva timp cum a reușit să îl întrețină așa de lung: „Cu părul este genetic. Nu fac nimic special, decât să îl iubesc. Îl spăl o dată pe săptămână. Când îl spăl, îl dau cu balsam. Promit că voi face un filmuleț cu felul în care îl spăl și îl usuc. Îl usuc în cel mult zece minute”, a spus Maria Dragomiroiu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Toată viața am avut grijă de aspectul meu fizic. Nu m-am dus, decât să nu arăt așa încât felul în care arăt să îmi dea o stare de bine”, a mai spus ea.

Solista de muzică populară se poate lăuda și cu un ten impecabil, iar secretul este că foloseşte doar creme româneşti şi nu uită să se demachieze în fiecare seară. Iar cu părul are extrem de multă atenție, mai ales după ce a avut un episod când i-a căzut foarte mult:

Citește și: Maria Dragomiroiu și Raoul ar fi fost mândri! Liviu și Andrei Ștefănescu au făcut show la „Te cunosc de undeva”

„Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.

Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr.

Asta am făcut acum 15-20 de ani. Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat. (...) De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu balsam", a povestit cântăreaţa într-un interviu pentru Click!.

Ultimele știri