Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Selly vrea să schimbe școala din România! Ce materii vrea să fie introduse

Selly a oferit un interviu special celor de la Observator, în care a dezvăluit ce vrea să schimbe la școala românească și cum ar trebui să arate orele elevilor!

Selly a oferit un interviu pentru cei de la Observator

Selly este cel mai cunoscut vlogger român, căci se poate lăuda că are peste șase sute de milioane de vizualizări pe internet!

Selly a dezvăluit ce vrea să schimbe la școala românească

Totuși, tânărul vrea să contribuie la schimbarea sistemului de educaţie românesc, pentru ca acesta să asigure un viitor mai bun generaţiilor care vin din urmă.

Selly nu a pierdut timpul și deja a făcut primii paşi în această direcţie: pe lângă clipuri pe care le-a tot postat pe Youtube în acest sens, tânărul vlogger a înaintat o scrisoare deschisă către Ministrul Educaţiei şi către Premierul României!

citește și: Selly, scrisoare deschisă către guvernanți. Vloggerul vine cu soluții adresate lui Ludovic Orban și Monicăi Anisie. Ce a scris tânărul în documentul trimis miniștrilor

„Numele meu este Andrei Șelaru, Selly, așa cum mă cunoaște publicul, am 19 ani și sunt creator de conținut de la vârsta de 11 ani. În toți acești ani, am căutat să evoluea constant, am muncit și mi-am atins cel mai important obiectiv: să trăiesc din ceea ce mă pasionează, să îmi fac treaba cu pasiune. În același timp, educația a fost importantă pentru mine și, în ciuda programului meu destul de aglomerat cu filmări și concerte, am acordat atenție studiului.”, este începutul scrisorii lui Selly.

Totuși, vloggerul roman își continua scrisoarea explicând necesitatea schimbărilor în sistemul de învățământ românesc. Acesta a argumentat că tot mai mulți tineri ajung analfabeți funcționali, că informația nu mai este actualizată și adaptată timpurilor actuale și că elevii nu se mai simt atrași de o materie care se preda în anii `90.

citește și: Ce note a luat Selly la examenul de Bac! Vloggerul i-a lăsat mască pe toți: „Să vă văd ce mai ziceți”

Practic, Selly a evidențiat care sunt lipsurile pe care el le-a identificat la școala românească și le-a introdus pe toate în scrisoarea sa adresată premierului Ludovic Orban și ministrului Educației, Monica Anisie.

Se pare că demersul tânărului nu a fost trecut cu vederea, ci chiar s-a bucurat de multă susținere din partea tinerilor, dar și din partea profesorilor!

Ce a dezvăluit Selly despre demersul său și care este viziunea sa despre școala românească? Află totul urmărind clipul video de mai sus din Observator!

Recomandari