Căutare Live

Selly, pierdere de sute de de mii de euro! Ce sumă colosală a fost nevoit sa scoată din buzunare tânărul vlogger!

Pe lângă numeroasele reușite și câștiguri pe care le are celebrul vlogger Selly a avut și o pierdere uriașă, în ultima perioadă.Tânărul a fost nevoit să scota din buzunare o suma uriașă.

Vloggerul s-a mutat recent în București, după ce a obținut note excelente la examenul de Bacalaureat. Este mai fericit ca oricând, deși, recent a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă colosală.

Este oficial! Selly, băiat de Capitală! Cum arată apartamentul de lux pe care l-a închiriat vloggerul! | Foto

De mult timp, Selly reușește să se întrețină singur. Câștigă atât de mulți bani încât nu a mai avut nevoie să le ceară părinților. Lunile trecute, artistul împreună cu toți colegii lui din 5GANG au realizat un film, care s-a situat pentru mult timp în topul preferințelor românilor.

Filmul "Un altfel de Crăciun" este o comedie de pe urma căreia a avut foarte mult de câștigat, dar și de pierdut. Artistul a rămas fără 250.000 de euro, însă a câștigat în jur de 1, 5 milioane de dolari. El a dezvăluit cât a fost nevoit să plătească la bugetul de stat de pe urma încasărilor fabuloasa sumă, dar si pe cheltuieli de producție.

”Filmul, despre care unii spun că e cel mai prost, 5Gang, a plătit 400.000 de euro în taxe și salarii, din care 250.000 de euro în taxe directe la stat. Am creat joburi și oportunități într-o industrie în care cam bate vântul și am plătit atâția bani la bugetul de stat. Eu, pe fiecare concert, pe fiecare reclamă, chiar și pe banii din Youtube, plătesc o grămadă de taxe”, a povestit Selly.

Selly s-a mutat la Bucureșți

Recent, tânărul s-a mutat la București pentru a-și continua studiile, dar si pentru a se putea ocupa de ceea ce-i place cel mai mult, divertismentul.

Selly a inchiriat un apartament de lux, in capitală, unde intenționeză să locuiască în următoarele luni, deși, pe viitor intenționează să-și cumpere o locuință în capitală.

Replica lui Selly la insulta lui Funeriu! Tânărul dă de pământ cu cel care l-a catalogat drept maimuță! "Nu-i în stare să facă declarații dacă nu-i șoptește cineva. A fost praf ca ministru al Educației!" | Video

Selly a dat Bacalaureatul și este mândru de rezultatele pe care le-a obținut. Vloggerul le-a împărtășit fanilor notele de la examenul maturității și, pe bună dreptate, are cu ce se lăuda.

Selly a obținut 9.50 la Limba și Literatura Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală la Bacalaureat a fost 9.60.

Grant Imahara, fost prezentator Mythbusters şi actor în seria Star Trek, a murit! Ce l-a răpus, la doar 49 de ani!... Vulpița, prima fotografie alături de fetița ei, după ce tânăra s-a întors la Blăgești! "Fetița mea frumoasă" |...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x