Căutare Live

Selly, prima reacție după accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro: "A fost vina mea. Mă costă 5.000 de euro reparația"

Selly a oferit prima declarație după ce s-a aflat că a făcut accident. Solistul și-a avariat serios bolidul de 70.000 de euro, la doar o lună după ce a obținut permisul de conducere. Selly recunoaște că a fost vina lui, însă spune că nici cel pe care l-a lovit nu se încadrase pe banda corespunzătoare.

Selly, prima reacție după accident

Colaj Instagram

Mașina visurilor lui Selly a lovit lateral un alt autoturism, după ce solistul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Într-un story pe pagina sa de Instagram, membrul trupei 5Gang, a declarat că nu și-ar fi dorit ca informația să devină publică, însă a vrut totuși să explice fanilor săi ce s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc în București, în zona Aviatorilor, iar Selly a recunoscut că nu s-a încadrat corect.

"Voiam să fac stânga, dar nu m-am încadrat bine. Cel pe care l-am lovit mergea înainte, dar nici el nu era încadrat corespunzător", a explicat Selly.

"Reparația costă în jur de 5.000 de euro, mașina nu avea Casco, dar important este că nimeni nu a pățit nimic", a mai spus artistul.

Citește și: Selly a făcut accident. Bolidul de 70.000 de euro al artistului, avariat serios în urma impactului. Video

Selly a luat permisul de conducere în urmă cu o lună

Selly a luat permisul în luna noiembrie 2019 și imediat s-a lăudat cu achiziția bolidului de lux pe care singur și l-a făcut cadou.

Selly, prima reacție după accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro: "A fost vina mea. Mă costă 5.000 de euro reparația"

Fondatorul trupei 5gang le-a povestit fanilor cum a dat 70.000 de euro pe autoturism și le promitea că își va expune mașina și în clipurile pe care obișnuiește să le filmeze pentru YouTube.

Cornel Galeș ajunge lângă "zânica lui"! Ce a scris Viviana pe coroana de flori depusă lângă sicriul adus în ța... Pregătiri pentru un revelion de milioane la Antena 1! Ce mesaj ne transmite Dan Negru înainte de trecerea dintre ani...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri