Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Selly, prima reacție după accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro: "A fost vina mea. Mă costă 5.000 de euro reparația"

Selly a oferit prima declarație după ce s-a aflat că a făcut accident. Solistul și-a avariat serios bolidul de 70.000 de euro, la doar o lună după ce a obținut permisul de conducere. Selly recunoaște că a fost vina lui, însă spune că nici cel pe care l-a lovit nu se încadrase pe banda corespunzătoare.

Selly, prima reacție după accident

Colaj Instagram

Mașina visurilor lui Selly a lovit lateral un alt autoturism, după ce solistul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Într-un story pe pagina sa de Instagram, membrul trupei 5Gang, a declarat că nu și-ar fi dorit ca informația să devină publică, însă a vrut totuși să explice fanilor săi ce s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc în București, în zona Aviatorilor, iar Selly a recunoscut că nu s-a încadrat corect.

"Voiam să fac stânga, dar nu m-am încadrat bine. Cel pe care l-am lovit mergea înainte, dar nici el nu era încadrat corespunzător", a explicat Selly.

"Reparația costă în jur de 5.000 de euro, mașina nu avea Casco, dar important este că nimeni nu a pățit nimic", a mai spus artistul.

Citește și: Selly a făcut accident. Bolidul de 70.000 de euro al artistului, avariat serios în urma impactului. Video

Selly a luat permisul de conducere în urmă cu o lună

Selly a luat permisul în luna noiembrie 2019 și imediat s-a lăudat cu achiziția bolidului de lux pe care singur și l-a făcut cadou.

Selly, prima reacție după accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro: "A fost vina mea. Mă costă 5.000 de euro reparația"

Fondatorul trupei 5gang le-a povestit fanilor cum a dat 70.000 de euro pe autoturism și le promitea că își va expune mașina și în clipurile pe care obișnuiește să le filmeze pentru YouTube.

Recomandari