Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Separați, dar împreună! Ce șanse de împăcare există între Oana Roman și Marius Elisei: „Ne vom petrece Crăciunul și Revelionul împreună”

Cu toate că și-au anunțat separarea în urmă cu câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei vor fi din nou împreună.

Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman a vorbit de șansele de împăcare dintre ea și Marius Elisei, tatăl fetiței sale.

„Sunt foarte bine. Este un subiect despre care am spus că nu vreau să vorbesc. Cel mai important pentru mine este să îmi termin proiectele pe anul acesta, să fiu lângă fiica mea și să urmeze vacanța pe care o aștept de mulți ani. Anul ăsta am hotărât ca între Crăciun și Revelion să nu mai fac nimic!”

Vedeta a mărturisit că, deși sunt separați, ea, Isabela și Marius Elisei își vor petrece sărbătorile împreună.

„Ne-am petrecut toți trei timpul împreună, pentru că așa este normal. O să ne petrecem și Crăciunul împreună și Revelionul”, a adăugat Oana Roman.

Oana Roman, scandal monstru după separarea de soț. A fost umilită în public: „Nu îl atrăgeai fizic!”

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună șapte ani de zile, iar cei doi au o fetiță de patru ani.

În 2019, Oana Roman s-a mutat într-o vilă spectaculoasă

Oana Roman are casa visurilor, iar micuţa Isabela propria ei cameră. Fiica fostul premier s-a ocupat în cel mai mic detaliu de toate cele șapte încăperi ale vilei în valoare de 160.00 de euro, din Pipera-Tunari, în care va locui cu toată familia, inclusiv cu mama ei Mioara Roman, potrivit Click.ro.

Cum au ajuns Oana Roman şi soţul ei să se separe! Motivul ascuns de vedetă

Pentru casa visurilor ei, Oana a scos din buzunare bani frumoşi, nu mai puţin de 160.000 de euro, dar este fericită de când a făcut această investiţie imobiliară. Fetiţa ei Isabela are acum o cameră desprinsă din poveştile cu prinţese. Mobilier din lemn alb, pereţi decoraţi în nuanţe calde de roz, ba chiar şi numele ei pe unul dintre pereţi.

Recomandari