Căutare Live

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul iUmor are o fetiță

"Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele", a fost mesajul lui Șerban Copoț pentru soția și fetița lui nou-născută. Roxana a adus-o pe lume pe mezina familiei în dimineața zilei de 18 noiembrie.

Șerban Copoț, prezentatorul emisiunii iUmor, i-a anunțat pe fanii lui de pe rețelele de socializare că a devenit tată pentru a treia oară

Șerban Copoț, prezentatorul emisiunii iUmor, i-a anunțat pe fanii lui de pe rețelele de socializare că a devenit tată pentru a treia oară. El a transmis un mesaj emoționant pentru Roxana, dar a și adus un omagiu tuturor mamelor.

"Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasă şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine, mami, şi te iubim nespus", a scris starul la începutul mesajului.

"Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi, bărbații, ne dăm seama cât de puternice sunteți voi, femeile, şi această metamorfoză numită naştere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin - MAMĂ", a scris Șerban Copoț.

"Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că 'Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului'".

Cine este Roxana, soția lui Șerban Copoț

Şerban Copoţ şi soţia lui, Roxana, se iubesc de 18 ani și s-au căsătorit în secret, în martie 2015. De faţă a fost băieţelul lor cel mare, Tudor, care atunci avea 4 anişori.

Cei doi au doi băieți împreună, pe Tudor și Alex, iar în luna iulie, de ziua lui, a anunțat că se pregătesc să ureze bun venit în familia lor unui nou membru.

Fostul membru al trupei Animal X iubește copiii, este un tată dedicat, ba chiar a lansat două cărți de povești în cinstea micuților săi.

După luni întregi de speculații, a confirmat că este însărcinată. Cum arată burtica lui Karlie Kloss... Este oficial. Antonia a divorțat de Vicenzo Castellano, după 7 ani de procese...
Ultimele știri