Show și-așa: Mirela Vaida, ținută spectaculoasă în seara de Revelion. Cum s-a îmbrăcat prezentatoarea tv

Mirela Vaida, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au dat startul distracției în seara de Revelion, iar emisiunea prezentată de ei, Show și-așa, promite distracție, dans și voie bună și nume mari din industria muzicală de la noi din țară.

Mirela, Liviu și Andrei s-au distrat pe cinste și le-au oferit invitaților lor un moment haios

Antena 1

Cei 3 au început emisiunea cu o urare frumoasă pentru români, un La mulți ani călduros, iar invitații lor au luat parte încă din primele secunde la un show de excepție. Mirela, Liviu și Andrei cu cântat împreună o piesă, iar de aici și până la o seară de distracție nu a mai fost decât un pas.

Astă seară am doar o dorință
Haide Vaida toți să ne distrăm,
Adu-mi Viorel și o Vulpiță
Cu ei să ne facem că, cântăm.

Mirela, Liviu și Andrei s-au distrat pe cinste și le-au oferit invitaților lor un moment haios.

Vezi AICI cele mai bune momente din Show și-așa!

Cei trei au optat pentru seara de Revelion pentru ținute de gală. Dacă Andrei și Liviu au optat pentru costume elegante, în culori care îi avantajează, Mirela Vaida a optat pentru o rochie neagră, cu aplicații strălucitoare și detalii cusute în cel mai mic detaliu.

Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi într-o culoare tare, un violet puternic, dar care i-a pus completat perfect alegerea vestimentară.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nici coafura nu a fost trecută cu vederea. Dacă în mod normal, vedeta apare de luni până sâmbătă la Acces Direct cu părul scurt, drept, dar acum a optat pentru extensii și bucle, coafură care i-a încadrat perfect chipul.

Citește și: Mirela Vaida și Loredana, în acceași fotografie. Ipostaza în care s-au pozat a atras tuturor atenția

Antena 1 aduce cel mai lung Revelion din istoria televiziunii din România

În anul în care Antena 1 aduce cel mai lung Revelion din istoria televiziunii din România, Show şi-aşa deschide ultima seară din anul 2020 cu un spectacol memorabil.

Mirela Vaida şi “asistenţii săi”, după cum i-a prezentat aceasta, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, sunt gazdele unui spectacol de zile mari, ale cărui ingrediente principale sunt muzica, umorul de calitate și buna dispoziție.

Vedetele invitate se vor împărți în două tabere conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și, pe parcursul show-ului, se vor “duela” prin intermediul unor probe haioase. Așadar, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Jean de la Craiova, Cornelia şi Lupu Rednic, şi Grigore Gherman vor forma echipa “popularilor”, condusă de Liviu.

Andreea Bănică, Marcel Pavel, Monica Anghel, Tavi Clonda, AMI şi Diana Matei vor face parte din echipa artiștilor pop, avându-l ca lider pe Andrei.

Invitații speciali vor fi Irina Loghin, Mirabela Dauer, Pindu, Paula Chirilă, Doru Pârcălabu şi Silviu Petcu şi Valentina Fătu şi Vasile Muraru.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri