Mirela Vaida și Loredana, în acceași fotografie. Ipostaza în care s-au pozat a atras tuturor atenția

Mirela Vaida și Loredana Groza, doua dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, s-au reunit într-o fotografie inedită, care a atras atenția a mii de fani. Iată cum s-au pozat cele două cântărețe

Mirela Vaida și Loredana Groza, în acceasi fotografie. Ipostaza în care s-au pozat a atras tuturor atenția

Instagram/Loredana - Instagram/Mirela Vaida

Loredana și Mirela Vaida fac parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma lor sunt de neînlocuit! Pe de o parte, Loredana, în vârstă de 50 de ani, jurată la X Factor, are o carieră de aproximativ 20 de pe scenă, în fața a milioane de oameni, dar și pe micile ecrane, acolo unde reușește să adică bucurie de ani de zile pe chipurile românilor.

De celalată parte este Mirela Vaida, prezentatoarea "Acces Direct", în vârstă de 38 de ani, o iubitoare a muzicii populare românești și a tot ce înseamnă tradiționalul iubitei noastre țări.

Citește și: Mirela Vaida, rețete savuroase de pâine și pizza, făcute în casă! Ce trucuri culinare a dezvăluit vedeta

O vedem zilnic la televizor și ne aduce mereu subiecte interesante, însă, nu toata lumea știe că frumoasa prezentatoarea de la Acces Direct are un talent deosebit la cântat si o voce cu totul specială. Mirela Vaida nu este doar prezentatoarea emisiunii, ci și cântăreață în Formația Basarabia. Mirela participă frecvent la spectacole, ba chiar a participat în finala Eurovizion din 2014.

Cele două mari artiste ale României s-au reunit într-o fotografie valoroasă. Ipostaza în care s-au pozat a atras tuturor atenția

Aparițiile răvășitoare pe TV ale Loredanei și ale Mirelei Vaida > GALERIE FOTO

Finala X Factor vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9.

În sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică căută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia are grupul de concurenți de peste 24 de ani.

Din grupa Loredanei, Adrian Petrache a reușit să își câștige locul în finală, Iulian Selea fiind cel eliminat. ”Momentul lui Adrian a fost absolut special, original, a fost ca la un concert adevărat!”, a spus Loredana, după ce Adrian a cântat în franceză, acompaniat de o trupă formată din doi dintre frații săi și prietenii lor. Ștefan Bănică a ales-o pentru finală pe Andrada Precup, Delia a ales-o pentru finală pe Sonia, iar Ristei a ales să meargă în finală cu grupul italienilor "Super 4".

Citește și: X Factor 2020. Delia și Loredana, impecabile în două ținute deosebite. Iată rochiile care le-au făcut să strălucească

Așadar, vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta cu un invitat special.

Mirela Vaida a lansat o nouă piesă: "Eu sunt fata din Moldova"

Prezentataoarea "Acces Direct", în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a muzicii populare românești și a tot ce înseamnă tradiționalul iubitei noastre țări. Iată ce surpriză uriașă a făcut Mirela Vaida tuturor fanilor la ceas de sărbătoare.

De Ziua Națională a României Mirela Vaida a lansat o piesă românească.

Așa cum ne-au obișnuit, vedetele se pregătesc pentru a ne oferi o doză de bucurie la ceas de sărbătoare, ne încântă, ne distrează și ne cântă! Așa cum face și Mirela Vaida, care a scos primul său videoclip la melodia populară "Eu sunt fata din Moldova", în colaborare cu Formația Basarabiei.

Vezi melodia >>> AICI

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri