Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi pe Internet: „Am bocit”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Simona Gherghe le-a dat motive de îngrijorare fanilor, după s-a afișat în lacrimi pe Internet. Fosta prezentatoare de televiziune le-a recunoscut admiratorilor că a plâns! Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Simona Gherghe

Simona Gherghe continuă să fie una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu toate că de o bună perioada a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Chiar și așa, fosta prezentatoare de televiziune nu a uitat nicio clipă de fanii ei și continuă să păstreze legătura cu aceștia prin intermediul rețelelor sociale.

Bianca Drăguşanu, mărturisire SURPRIZĂ! Vedeta mai vrea un copil! Când va deveni mamă pentru a doua oară

Recent, frumoasa vedetă le-a mărturisit fanilor că a plâns atunci când copiii săi, Ana și micuțul său, dormeau. Având puțin timp doar pentru ea, Simona Gherghe a decis să se uite, în liniște, la un film, ce a emoționat-o profund.

Ce s-a întâmplat cu vedeta

Așadar, motivul pentru care Simona Gherghe a plâns a fost ideea filmului pe care l-a vizionat. În același timp, fosta prezentatoare tv i-a îndemnat pe admiratorii săi să-l vizioneze, fiind foarte impresionată de tema lui.

„Acum să-mi șterg lacrimile (da, am bocit oleacă) și să mă duc la joacă! S-au trezit! P.S: Dacă nu l-ați văzut, vi-l recomand din inimă”, a transmis Simona Gherghe la un InstaStory.

Ce studii are, de fapt, Simona Gherghe

De curând, vedeta le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram și ce studii are. Simona Gherghe a mărturisit că este absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității Alexandru Ioan Cuza” din Iași, oraș în care a și copilărit de altfel.

Loredana Chivu a ajuns vedetă internațională! Cum a reușit blondina să apară pe prima pagină a tabloidelor din străinătate | FOTO

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, a scris Simona Gherghe la un InstaStory.

Recomandari