Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Bianca Drăguşanu, mărturisire SURPRIZĂ! Vedeta mai vrea un copil! Când va deveni mamă pentru a doua oară

Bianca Drăguşanu a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară. Blonda a mărturisit că își mai dorește un copil,

Bianca

Bianca Drăgușanu a dezvăluit totul despre al doilea copil! Blondina a făcut marele anunț în timpul escapadei romantice alături de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton. După ce au mers cu fetițele lor la mare, făcându-le pe plac celor mici, acum, îndrăgostiții au decis să-și aloce timp doar pentru ei și au plecat singuri pe litoral.

Bianca Drăguşanu, mărturisire SURPRIZĂ! Vedeta mai vrea un copil! Când va deveni mamă pentru a doua oară

Loredana Chivu a ajuns vedetă internațională! Cum a reușit blondina să apară pe prima pagină a tabloidelor din străinătate | FOTO

„Ne relaxăm. Nu aș putea spune că a început neapărat distracția. Am fost săptămâna trecută cu copiii noștri și săptămâna asta, mai exact ieri, am dat o fugă așa pentru noi doi. Am venit aseară, am rămas în cameră, ne-am uitat la un film, iar pe seară să vedem ce se anunță”, a povestit Bianca Drăguașnu în cadrul unei emisiuni tv.

Bianca Drăgușanu a spus totul despre al doilea copil

Întrebată despre planurile sale pe care vrea să și le îndeplinească în viitorul apropiat, Bianca Drăgușanu a mărturisit că vrea să devină mamă din nou.

Frumoasa blondină a făcut fericitul anunț în timpul escapadei romantice alături de Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că vrea încă doi copii, acesta fiind lucrul care ar mulțumi-o foarte mult sufletește.

Bianca Drăguşanu, mărturisire SURPRIZĂ! Vedeta mai vrea un copil! Când va deveni mamă pentru a doua oară

Rupe trendingul în două, dar nimeni nu-i cunoaște povestea de viața! Ce traume i-au marcat copilăria manelistului Nikolas Sax: "Tata nu a fost de acord" | Video

„Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-a dorit vreodată”, a continuat vedeta.

Pe lângă asta, vedeta a mai spus că vrea să fie sănătoasă pentru a se putea bucura de tot ce are acum.

„Dacă am sănătate și înțelepciune să mă bucur de ce am în momentul ăsta mă declar cea mai fericită femeie din lume”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată.

Recomandari