Simona Traşcă, la un pas să se sufoace în somn după ce s-a operat. Care este starea ei acum

Simona Trașcă a trecut prin cele mai cumplite momente, însă a venit să vorbească despre tot ce s-a întâmplat și despre starea sa de sănătate.

Simona Trașcă a trecut prin cele mai cumplite momente

Instagram

Simona Trașcă a avut parte de unele dintre cele mai groaznice momente din viața sa. Aceasta era la un pas să moară în somn după o intervenție chirurigicală la nivelul feței.

Frumoasa blondină și-a făcut lipoaspirație la bărbie, iar pentru a proteja operația trebuie să poarta o proteză, cu care s-a strâns atât de tare încât i-a provocat sufocare în somn. În acel moment, Simona era singură acasă și nu avea cine să îi ofere primul ajutor.

"Nu este o operație dificilă, recuperarea este foarte ușoară. Este vorba de o lipoaspiație a bărbiei duble, iar cam în două săptămâni se desumflă. A fost o operație cu anestezie locală, nu am avut dureri după. Tot ce trebuie să fac este să port asta acasă, pe care eu mi-am strâns-o foarte tare și nu mi-am dat seama, pentru că nu aveam somn și m-am uitat la un film, iar după am adormit.", a povestit Simona pentru Antena Stars.

Citește și: Mama Simonei Trașcă a început să-și prevestească moartea! Ce spune că a văzut mama vedetei și cum a reacționat aceasta

Aceasta a făcut și o demostrație în ceea ce privește modalitatea în care se pune proteza pentru a proteja intervenția chirurgicală de la nivelul bărbiei.

Cum se simte acum Simona Trașcă

Frumoasa blondină a venit a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Aceasta a mărturisit că se simte norocoasă, pentru că și-a dat seamă în somn că se sufocă și a acționat imediat.

Simona Trașcă le-a oferit sfatui fetelor care își fac această operație și folosesc proteza respectivă, să nu o mai strângă atât de tare, pentru că există riscul de a se sufoca. Tânăra a mai dezvăluit și faptul că se afla singură acasă, iar mama sa a aflat despre acest incident prin intermediul emisiunii.

Citește și: Simona Traşcă, prinsă-n pat cu un bărbat celebru "Am ales-o pentru că e unică, ambițioasă, frumoasă!"

"Aseară m-am speriat foarte tare. Îți dai seama să te trezești așa, să simți că te sufoci. Am țipat, îți dai seama, am luat o gură de aer și aia e. M-am speriat, îți dai seama. Nu am vrut să sun la ambulanță, sunt oameni care au mai mare nevoie de ea, am văzut că sunt ok. Mă durea foarte, foarte tare capul și mi-am defăcut imediat proteza cum am simțit.", a mai povestit Simona Trașcă pentru Antena Stars.

În ceea ce privește starea sa de sănătate, frumoasa blondină se simte bine și speră să nu mai treacă prin astfel de momente îngrozitoare. Mai mult decât atât, Simona Trașcă a intrat în platou pe ritmuri de dans, semn că este optimistă și a lăsat tot ce i s-a întâmplat în trecut.

Ultimele știri