Mama Simonei Trașcă a început să-și prevestească moartea! Ce spune că a văzut mama vedetei și cum a reacționat aceasta

Simona Trașcă are mari probleme cu mama ei. Cea care i-a dat viață vedetei a început să-și prevestească moartea.

Mama Simonei Trașcă a început să-și prevestească moartea! Ce spune că a văzut mama vedetei și cum a reacționat aceasta

Antena 1

Viața Simonei Trașcă este tulburată de un eveniment greu de asimilat de orice persoană. Cea care i-a dat viață și-a prevestit moartea și susține că a fost pe lumea cealaltă și s-a întâlnit cu câteva persoane din neamul său.

Mama blondei i s-a adresat direct Simonei și i-a spus că va muri, iar starea ei de sănătate se șubrezește din ce în ce mai mult. Situația este cu atât mai tensionată și pentru faptul că mama Simonei Trașcă a suferit în trecut din cauza unor probleme psihice.

Vedeta nu știe dacă să pună acest eveniment pe seama problemelor neurologice cu care s-a confruntat mama sa în trecut sau este vorba chiar de faptul că aceasta își simte sfârșitul.

Simona Trașcă a declarat într-un interviu pentru Antena Stars cum s-a petrecut evenimentul și ce mărurisiri i-a făcut mama sa când zăcea pe pat.

Mama Simonei Trașcă și-a prevestit moartea. Ce a văzut aceasta pe lumea cealaltă

Blonda a declarat că înainte de evenimentul care a tulburat-o extrem de tare, mama sa părea că se simte foarte bine și se află departe de vreo problemă apăsătoare. Totul decurgea normal, până când, în zilele de Crăciun cea care a adus-o pe lume i-a spus că va muri. Ba mai mult, aceasta și-a cerut locul de înmormântare și a spus cine nu vrea să vină la funeraliile sale.

Citește și: Cum își schimbă fața, Loredana Chivu, în 45 de zile. Chipul blondei va fi cu totul altul. Intervențiile la care apelează

”Totul era normal până pe data de 26 când am intrat în casă și pur și simplu mama era la ea în cameră, zăcea așa, abia mai respira și a spus că ea simte că se duce, să nu plâng, că îi pare rău că mă lasă cu lucrurile încurcate, să nu vină tatat la înmormântarea ei, să o înmormântez lângă copilul ei, lângă fratele meu. Mi-a zis unde sunt actele de la cimitir, îți dai seama că eu deja m-am șocat și au început să îmi curgă lacrimile, nu mă puteam opri.

M-am întors, m-am dus la mine în cameră, am plâns acolo cât am plâns, am încercat să mă duc să mai vorbesc cu ea. Nu am putut, plângeam în continuare. Ea cam o săptămâna a refuzat să mănânce orice. Spunea că mâncarea este contaminată, adică o luase un pic într-o direcție nefericită. A mai avut probleme de acest gen, dar în urmă cu mulți ani.”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Loredana Chivu după ce era să moară pe masa de operație: "Am făcut septicemie!"

"Mi-a spus că ea la un moment dat a fost la Judecată, în Cer, cu părinții ei"

Simona Trașcă a luat-o pe mama sa să locuiască împreună cu ea, în Capitală, pentru a avea cea mai mare grijă de ființa care i-a dat viață. Și deși a încercat să o ducă la cei mai bun specialiști, mama ei nici nu a vrut sa audă de spital!

”A fost o perioadă grea, nu am lăsat-o să stea singură în casă deloc. Când plecam eu, venea fratele meu să stea cu ea. Îmi era frică să nu facă ceva. La un moment dat mi-a zis că nu înțeleg, că ea la un moment dat a fost la Judecată, în Cer, cu părinții ei, adică bunicii mei care sunt morți. Spunea niște chestii care erau șocante. M-am hotărtâ să o duc la psihiatrie la un control, că nu se întâmplă nimic. Mi-a zis că nu, vreau să mor acasă, nu vreau să mă duci acolo să mor ca un câine în spital. Îți dai seama că nu știam ce să mai fac.”, a mai adăugat Simona Trașcă.

Blonda a mai adăugat că suferința mamei sale s-ar trage de la divorțul de tatăl său, dar și de la moarte fargetă a fiului său, fratele Simonei.

Ultimele știri