Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Soacra lui Florin Salam, filmată pe ascuns! Ce detaliu i-a uluit pe fanii cântărețului

Roxana Dobre, iubita celebrului manelist Florin Salam, a fost surprinsă făcând un gest complet neașteptat. Bruneta i-a uluit pe fanii cântărețului atunci când a fost surprinsă pe stradă, alături de mama sa. Cum arată soacra manelistului și ce detaliu i-a uimit pe mulți?

Soacra lui Florin Salam și Roxana Dobre fac senzație pe stradă

Iubita lui Florin Salam, Roxana Dobre, duce o viață de lux, lipsită de orice fel de griji. Bruneta conduce o mașină extrem de scumpă și reușește de fiecare dată să atragă privirile celor din jur.

Soacra lui Florin Salam face senzație pe stradă

De data aceasta, bruneta a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază ce i-a uimit pe fanii manelistului.

citește și: Cum a reacționat iubita lui Florin Salam, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul Roxanei Dobre a fost filmat

Partenera de viață a lui Florin Salam a fost filmată când iese din bolidul alb, îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, formată din pantaloni scurți, sacou și pantofi cu toc înalt. Extrem de elegantă și sigură pe ea, Roxana Dobre a plecat, lăsând-o pe mama ei să-i ia locul la volan.

Soacra lui Florin Salam, filmată pe ascuns! Ce detaliu i-a uluit pe fanii cântărețului

Soacra lui Florin Salam și Roxana Dobre fac senzație pe stradă

Se pare că nici soacra lui Florin Salam nu se lasă mai prejos decât fiica sa, fiindcă femeia s-a remarcat imediat printr-o ținută scumpă și elegantă.

citește și: Sora lui Florin Salam, acuzată de omor! Dezvăluire terifiantă făcută de cumnatul manelistului: „A injectat-o cu seringa ei”

În urmă cu câțiva ani, cele două au fost protagonistele unui scandal atunci când bunica iubitei lui Florin Salam le-a acuzat, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de faptul că ar fi abandonat-o pe străzi.

Surse din anturajul lui Florin Salam susțin că manelistul se înțelege bine cu soacra lui și că cei doi au o relație specială. Vă reamintim că nu același lucru se poate spune și despre fosta soacră cântărețului, mama primei sale soții, care îl acuză de faptul că ar fi contribuit la agravarea bolii și la decesul acesteia.

Recomandari