Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

A murit fulgerător, la doar 18 ani! Îndrăgitul artist, membru al trupei One Direction, este devastat, după moartea subită a surorii sale

Felicite Tomlinson, sora fostului membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson a murit la vârsta de 18 ani, informează BBC.

Felicite Tomlinson, sora fostului membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson a murit la vârsta de 18 ani, informează BBC.

O vedetă pe Instagram, cu 1,3 milioane de urmăritori, Felicite spera să ajungă o designer de modă.

Tânăra a murit în apartamentul său din vestul Londrei, in urma unui stop cardiac.

După ce a fost anunţat despre moartea surorii sale, miercuri, Louis şi-a anulat apariţia la evenimentul Comic Relief de vineri.

Felicite şi Louis şi-au pierdut mama (Johannah) în 2016, răpusă de leucemie.

Cei doi mai aveau alţi cinci fraţi, dintre care o pereche gemeni mai mici de şase ani. Louis, în vârstă de 27 de ani, era cel mai mare dintre fraţi.

Scotland Yard a declarat că poliţia a fost chemată miercuri, 13 martie, de către serviciul de ambulanţă din Londra, la ora 12:52, la o adresă rezidenţială, în urma unor informaţii că o femeie a făcut stop cardiac.

„O tânără despre care care se crede că avea 18 ani a fost declarata moartă la faţa locului”, se arată în declaraţia Scotland Yard.

Telefonul la numărul 999 a fost dat de o persoană care se afla în casă cu Felicite.

Louis lansase săptămâna trecută un cântec inspirat de durerea provocată la moartea mamei sale.

Recomandari