Sore s-a pozat fără sutien. Cum s-a lăsat fotografiată artista în prima zi din 2021

Sore și-a uimit fanii cu o apariție extrem de îndrăzneață. Blondina s-a pozat fără sutien și reacția internauților a fost una pe măsură.

S-a pozat fără sutien, iar în zona bustului a fost acoperită doar de păr

Instagram

Sore este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară, dar după ce a devenit mămică s-a dedicat mai multe familiei, iar cariera a pus-o pe locul 2. Acesta le-a oferit însă fanilor o imagine cel puțin îndrăzneață în prima zi a noului an.

De fiecare dată când postează un clip video sau o fotografie, Sore face senzație și adună instant zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor. Așa cum era de așteptat, artista a reușit să își impresioneze fanii cu o apariție seducătoare și extrem de îndrăzneață.S-a pozat fără sutien, iar în zona bustului a fost acoperită doar de păr, un păr lung, cel mai probabil fiind vorba despre extensii. Fanii i-au spus că este superbă și că o apreciază mult pentru ceea ce face, dar au și întrebat-o când urmează să lanseze o nouă piesă.

Citește și: Sexy în latex și dresuri mulate. Sore s-a lăsat pozată într-o ținută incendiară

Sore, pasiunea pentru sport

Sore se menține în formă cu efort fizic la un nivel înalt. Recent, cântăreața și-a descoperit pasiunea pentru tenis. Ba chiar s-a antrenat atât de mult încât s-a simțit pregătită să participe la o competiție sportivă.

Pe lângă antrenamentele de tenis, Sore include în rutina sa și alte activități interesante, care îi ridică nivelul de adrenalină și la care alții nici măcar nu ar avea curajul să viseze.Sore își ține fanii la curent și cu ceea ce se întâmplă cu Erin, micuța sa de numai 4 ani. Prietenii săi virtual se topesc la vederea momentelor adorabile pe care Sore le împărtășește cu aceștia pe rețelele de socializare. Cele două seamănă izbitor de mult, iar fanii nu ezită să remarce acest lucru ori de câte ori au ocazia.


Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri