Soția lui Elon Musk are un nou tatuaj care i-a surprins pe fani. În ce ipostaze s-a fotografiat

Soția lui Elon Musk se mândrește cu un nou tatuaj care i-a surprins pe fani.

Grimes este o cântăreață de succes și este pasionată de transformări în personaje precum elfi și zâne, după cum ne arată în fotografiile ei de pe Instagram.

profimedia

Elon Musk are o soție cu 16 ani mai tânără decât el, dar se pare că această diferență de vârstă nu stă în calea fericirii lor. Grimes, așa cum i se spune soției sale, este o blondină excentrică, cu un stil aparte.

De curând, Grimes, în vârstă de 33 de ani, soția faimosului Elon Musk, în vârstă de 49 de ani, i-a uimit pe fanii ei cu o fotografie cel puțin bizară. Grimes este o cântăreață de succes și este pasionată de transformări în personaje precum elfi și zâne, după cum ne arată în fotografiile ei de pe Instagram.

Noul tatuaj al lui Grimes

Soția lui Elon Musk, care are 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram, i-a uimit pe fani cu noul ei tatuaj, în cerneală albă, care îi acoperă tot spatele. Tatuajul e un simbol imens, desenat în oglindă. La descrierea fotografiei, artista de origine canadiană a spus că tatuajul este reprezintă cicatrici făcute de extratereștrii.

Citește și: Elon Musk oferă un premiu de 100 de milioane de dolari. Cine poate primi suma fantastică

Nu doar look-urile pe care le abordează sunt incredibile, dar și ideile ei sunt impresionante. De curând, artista a spus că își dorește să ajute la descoperirea unei colonii pe Marte. De asemenea, ea a dezvăluit pentru The Sun că după ce va împlini 50 de ani își dorește să se mute pe Marte unde ar vrea să pună bazele unei colonii.

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, a început relația cu Elon Musk în 2018. Cei doi au împreună un fiu, care s-a născut în 2020 și pentru care cei doi au ales un nume bizar: X Æ A-Xii.

Elon Musk nu va putea să-și numească fiul X Æ A-Xii

La două zile după ce Elon Musk și Grimes au anunțat nașterea fiului lor și au împărtășit lumii întregi numele unic pe care acesta îl va primi - X Æ A-12 - David Glass, un avocat specializat în Dreptul familiei spune că, în timp ce numele băiatului nu este ilegal, nu va fi acceptat ca fiind valabil de către stat.

Citește și: Adevărul despre mama lui Elon Musk. Cum arată și ce face Maye Musk, femeia care a crescut cel mai bogat om din lume

„În California, se pot utiliza cele 26 de litere din alfabetul englez pentru numele unui copil”, explică el. „Astfel, nu puteți avea numere, cifre romane, accente, umlauturi sau alte simboluri sau emoji. Doar apostroful - pentru un nume precum 'O'Connor - este acceptat”, a completat avocatul.

Glass spune că, dacă noii părinți au completat certificatul de naștere cu X Æ A-12 la spital, documentul va fi transmis autorităților și apoi respins, iar părinților li se va cere să aleagă alt nume.

„Au posibilitatea de a contesta respingerea cererii, dar este puțin probabil că vor avea câștig de cauză”, a mai spus avocatul. „Nu cred că poți spune că este ilegal, pur și simplu nu va fi acceptat”, adaugă Glass.

Ultimele știri