Antena Căutare

Soțul lui Karmen Simionescu a fost operat de urgență. Ce a pățit ginerele lui Adrian Minune și care e starea lui de sănătate

Bogdan Căplescu, soțul lui Karmen Minune, a fost supus de urgență unei intervenții în urmă cu puțin timp. Ginerele lui Adrian Minune a fost operat după ce medicii au decis să intervină ca problemele de sănătate să nu se agraveze.

colaj de imagini cu bogdan caplescu, karmen simionescu, adrian minune
Bogdan Căplescu, soțul lui Karmen Minune, a fost supus de urgență unei intervenții în urmă cu puțin timp. Ginerele lui Adrian Minune a fost operat după ce medicii au decis să intervină ca problemele de sănătate să nu se agraveze.

În urmă cu câteva zile, Bogdan Căplescu a acuzat stări de rău și a fost internat într-un spital din București. Medicii au decis să intervină chirgical pentru că problemele de sănătate se puteau agrava.

Soțul lui Karmen Simionescu a fost operat

Soțului lui Karmen Simionescu i s-au făcut mai multe investigații și i s-au găsit pietre la fiere. Cum nu exista soluție pentru eliminarea lor, personalul medical a decis să îl opereze.

Astfel, bărbatului i s-a făcut o intervenție chirurgicală laparoscopică pentru eliminarea litiazei biliare. Este vorba despre o intervenție minim invazivă, care a fost un succes.

Citește și: Cum arată Adrianna, fiica cea mică a lui Adrian Minune. Tânăra este o prezență discretă în mediul online

Pentru a își reveni, ginerele lui Adrian Minune va trebui să fie atent la ce consumă. Medicii i-au recomandat să țină un regim strict și să nu facă sport.

Joi, 11 august 2022, el a fost externat și se va întoarce acasă. Acolo îl așteaptă Karmen Simionescu și fiica lor.

Pentru publicația Fanatik, Karmen Simionescu a spus că soțul ei se simte bine și că a trecut cu brio pentru această cumpănă, fără a mai oferi și alte informații cu privire la intervenție.

”Se simte bine, e bine”, a spus Karmen pentru sursa citată.

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au devenit părinți

Karmen Simionescu se poate considera o femeie împlinită și fericită. Aceasta are succes pe plan profesional, un soț minunat și o fetița superbă, care îi bucură sufletul de fiecare dată.

Micuța Sofia Maria Rossa a venit pe lume în august 2019, iar artista mărturisea, la aceea vreme, că a avut parte de o naștere foarte ușoară.

Fiica lui Adi Minune este foarte mândră de micuța sa, cu care postează o mulțime de imagini în mediul online. Fotografiile fac deliciul internauților, care înroșesc butonul de like.

Citește și: Karmen, apariție impecabilă la început de 2021. A strălucit în cea mai scurtă și îndrăzneață rochie

Andrew Tate, în centrul unui scandal imens. S-a filmat în timp ce loveşte cu bestialitate o femeie și clipul e acum pe i... Oana Lis, gestul prin care le-a închis gura celor ce spun că stă cu fostul edil din interes. La ce a renunțat pentru Vio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x