Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Speak a închis gura fanilor! Ce poză a fost obligat să arate, ca să nu se dezbrace: „Sper să vă vină mintea la cap”

Speak a reușit să își șocheze din nou fanii după ce a postat recent pe pagina sa de Instagram o fotografie la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce a dezvăluit fostul concurent de la Asia Express?

Ce a dezvăluit Speak pe contul său de Instagram

După aventura din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, între echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea și cea formată din Speak și Ștefania s-a născut o prietenie puternică. Chiar dacă unii au câștigat și ceilalți au pierdut, acest lucru nu a stat în calea prieteniei.

SPEAK A ÎNCHIS GURA FANILOR PE INSTAGRAM

După ce au îndurat zeci de misiuni dificile prin Filipine și Taiwan, Speak și Răzvan Fodor au făcut o serie de InstaStory-uri sau discuții prin intermediul apelurilor video prin care au dezvăluit fanilor detalii surprinzătoare.

citește și: "Ia uitați ce mi-a făcut Șoarecul! Era să mor". Ștefania e protagonista! Cum și-a amuzat Speak fanii

Speak și Răzvan Fodor s-au ținut de glume, doar că fanii au luat totul în serios și au ajuns să ceară celor doi să ducă planul până la capăt, adică să alerge în pielea goală!

🤣🤣🤣🤣

A post shared by SPEAK (@iamspeak) on

Care a fost reacția lui Speak, la auzul propunerii?

„In urma prostiilor pe care le-am zis astazi pe story, vad ca voi chiar sunteti interesati sa ma vedeti asa... fostul meu prieten, @razvan_fodor, a facut o gluma pe contul lui, si vad ca voi ati luat-o foarte in serios.

Aveti aici un preview la cum am arata noi doi indeplinindu-va dorinta. Asa cum am zis si astazi, orice lucru are un pret, iar odata cu varsta el scade... 150k Euro si noi doi alergam asa...filmati fiind 🤦🏻‍♂️ Sper sa va vina mintea la cap... 🤣🤣🤣🤣”, a scris Speak pe pagina sa de Instagram.

Recomandari