Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

"Ia uitați ce mi-a făcut Șoarecul! Era să mor". Ștefania e protagonista! Cum și-a amuzat Speak fanii

Speak a reușit să-și pună fanii pe jar după ce a dezvăluit ce a putut să-i facă recent Ștefania! Fostul concurent de la Asia Express a pățit-o mai rău decât și-ar fi imaginat!

Speak și Ștefania, dezvăluiri incredibile pentru fani

Este deja cunoscut faptul că Speak și Ștefania au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Ce doi au luptat împreună în zeci de misiuni dificile și au demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat!

ȘTEFANIA L-A RĂNIT PE SPEAK

De când s-au întros din Filipine și Taiwan, cei doi au fost extrem de activi pe rețelele de socializare și și-au ținut la curent fanii cu tot ceea ce au mai făcut în ultima vreme, de la cum decurg pregătirile de nuntă și până la cum se distrează în timpul liber.

citește și: Interzis minorilor! Ștefania, dans extrem de provocator! Iubita lui Speak e o adevărată bombă sexy

Într-un InstaStory recent, Speak a dezvăluit faptul că și-a rugat partenera să-i tundă câteva fire inestetice de pe gât, iar aceasta a acceptat. Doar că Ștefania nu s-a descurcat prea bine și artistul s-a ales cu urme serioase pe piele, spre marea lui nemulțumire. Artistul nu a ratat ocazia s-o „critice” pe iubita lui, pe care adesea o alintă „Șoarecul”:

"Ia uitați ce mi-a făcut Șoarecul! Era să mor". Ștefania e protagonista! Cum și-a amuzat Speak fanii

Speak și Ștefania, dezvăluiri incredibile pentru fani

„Acum câteva zile (că am tot uitat să vă spun treaba asta) ia uitați ce mi-a făcut Șoarecul, cu mașina de tuns! Aveam și eu trei fire și am rugat-o să mi le ia. Trei fire! Și a făcut CHHH! Era să mor! Deci eu n-am o tăietură în tot capul, mă rog”, a povestit Speak la un InstaStory recent.

ȘTEFANIA ȘI SPEAK, AVENTURĂ URIAȘĂ LA ASIA EXPRESS

Speak și Ștefania sunt de departe unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezomnul 3 al emisiunii Asia Express. Cei doi s-au făcut remarcați prin optimism și umor, dar și prin modul în care au lucrat ca o echipă unită pentru a parcurge fiecare etapă din Drumul Comorilor.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Au fost momente în care au ajutat alte echipe din competiție și puține au fost reproșurile la adresa lor.

Tineri, ambițioși și extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, cei doi au reușit să treacă peste orice misiune cu brio, demonstrând că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Speak a găsit în Ștefania jumătatea perfectă și a decis chiar s-o ceară în căsătorie, în timpul emisiunii Asia Express, sezonul 3. Acesta a fost momentul care a topit inimile a sute de mii de fani

Recomandari