Antena Căutare

A spus „DA”! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iubita și partenera sa de la Asia Express, sezonul 3. Momenul este unic, căci nimeni nu a mai făcut asta vreodată în emisiune!

Vedetele de la Asia Express, sezonul 3, au avut parte de momente emoționante! Cei opt concurenți au primit scrisori de încurajare de la...colegul de echipă!

Fiecare și-a spus părerea despre omul alături de care a luptat în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Au fost clipele în care sinceritatea a scos la iveală adevăruri presărate cu lacrimi.

citește și: Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, la Asia Express: „S-o bată norocul de pernă, o dau de pământ! Doamne, ce chinezi nebuni”

Dar poate că cea mai mare surpriză a ediției a fost atunci când Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. A fost astfel prima logodnă din istoria emisiunii Asia Express!

A spus „DA”! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express

Speak și Ștefania s-au logodit la Asia Express

Speak și Ștefania s-au logodit la Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi emoționantele momente!

Lacrimi și adevăruri spuse în față, la Asia Express! Concurenții au dat cărțile pe față: „M-am săturat de tine precum câ... Sorin Bontea și Răzvan Fodor și-au asigurat locul în finala Asia Express! Ce vedete riscă eliminarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x