Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Speak și Ștefania au dat în mintea copiilor! Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți, de "Ziua Copilului" |Foto

De 1 Iunie, "Speak și Ștefania au dat în mintea copiilor. Cei doi artisți au vrut să facă o surpriză celor mici, dar și admiratorilor, care s-au amuzat la maximum de fotografia postată pe Instagram, în care apare celebrul cuplu, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată.

Speak si Stefania au dat in mintea copiilor

Speak și Stefania, celebrul și îndrăgitul cuplu de artiști continuă să-și surprindă fanii tot mai des și de fiecare dată cu ceva nou și exprem de surprinzător.

De aceasta dată, foștii concurenți de la "Asia Express", i-au lăsat cu gura căscată oe toți urmăritorii lor de pe Instagram, care nu sunt deloc puțini la număr.

Speak, mesaj clar pentru admiratorii cu imaginație jucăușă: "Nu e ceea ce pare!"

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Speak și Stefania au cam dat-o în mintea copiilor si au creat o postare ce a strârnit numeroase reacții pozitive.

Celor doi, se pare ca le este dor de copilărie sau în sinea lor înca se simt copii, așa că s-au gândit să redevină copii, fizic, iar transformarea lor s-a dovedit a fi una extrem de reușită și apreciată.

Foto| Ștefania, apariție extrem de sexy, în costum de baie! Vedeta și-a pus toți fanii pe jar!

Așa că, au apelat la tehnologie și într-o clipă s-au transpus în alte vremuri, apuse de ceva timp, în perioada copilăriei lor.

Așa s-au transformat din doi tineri frumoși, în doi copii simpatici de toată frumusețea. Ce a ieșit, vedeți în postarea de mai jos.

Copii, va pupam si va iubim! La multi ani! 🤗

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak) pe

Alături de fotografie, Speak a postat si o urare de La mulți ani, celor sărbătoriți astăzi.

Copii, va pupam si va iubim! La multi ani! 🤗

Recomandari