Foto| Ștefania, apariție extrem de sexy, în costum de baie! Vedeta și-a pus toți fanii pe jar!

Ștefania, iubita lui Speak este una dintre cele mai sexy prezențe ale showbiz-ului actual. Artista încinge imaginația oricărui bărbat, cu fiecare apariție a sa, iar de curând vedeta a "comis-o", iar.

Ștefania

Frumoasa Ștefania, a "comis-o" iar. Recent, vedeta și-a încântat vizuat fanii cu o fotografie extrem de sexy și provocatoare.

Iubita lui Speak a postat pe contul să de Instagram o fotografie în costum de baie, în timp ce vedeta stă la soare.

Artista a transmis și un mesaj fanilor ei, care nu au întârziat să aprecieze postarea, în timp ce admirau formele apetisante ale vedetei din fotografia postată.

🔥SUMMER🔥
Nu va pot explica cat de mult imi place vara!!
Mirosul verii, muzica de vară, starea pe care o ai vara, petrecerile de vară.. plaja, soarele, apa... SPER DIN SUFLET ca vara asta să nu lipsească
❤️❤️

Foto| Ștefania, apariție extrem de sexy, în costum de baie! Vedeta și-a pus toți fanii pe jar!

Ștefania, apariție extrem de sexy

Nu este prima dată când frumoasa artistă își pune fanii pe jar, oferindu-le fotografii în care apare în ipostaze extrem de provocatoare. Ștefania este foarte activă pe rețelele se socializare unde ține legătura cu toți cei ce o apreciază și care sunt în număr foarte mare.

Foto| Ștefania, apariție extrem de sexy, în costum de baie! Vedeta și-a pus toți fanii pe jar!

Stefania

Ștefania a devenit recent logodnica lui Speak, iar cererea în căsătorie a avut loc chiar în timpul emisiunii Asia Express, sezonul 3. A fost un moment emoționant, privit de milioane de români.

Cum arată inelul de logodnă oferit de Speak Ștefaniei! Mesajul postat alături spune tot! Foto

Speak și Ștefania au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Cei doi s-au făcut remarcați prin optimism și umor, dar și prin modul în care au lucrat ca o echipă unită pentru a parcurge fiecare etapă din Drumul Comorilor.

Speak a găsit în Ștefania jumătatea perfectă și a cerut-o în căsătorie, în timpul emisiunii Asia Express, sezonul 3. Acesta a fost momentul care a topit inimile a sute de mii de fani.

Ultimele știri