Speak și Stefania împlinesc 4 ani de relație. Ce declarație înduioșătoare i-a facut artistul iubitei sale

Speak și Ștefania, foștii finaliști ai concursului Asia Express, formează unul dintre cele mai frumoase și tinere cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împlinit de curând 4 ani de relație.

Speak și Ștefania, foștii finaliști ai concursului Asia Express, formează unul dintre cele mai frumoase și tinere cupluri din showbiz-ul românesc.

instagram

Speak și Ștefania formează un cuplu de 4 ani, iar anul trecut, Speak a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă. Amândoi fiind cântăreți de profesie au mereu agendele încărcate cu repetiții, înregistrări în studio și evenimente.

Ștefania este și o dansatoare talentată, atrenându-se în permanență pentru a se menține în formă și pentru a avea performanțe. Speak este ocupat și cu proiectul Îs geană pi tini, dar este și co-prezentator al emisiunii Chefi la cuțite. În ciuda programelor lor foarte încărcate, cel doi mereu găsesc timp doar pentru ei, fiind extrem de îndrăgostiți.

Citește și: Ștefania, iubita lui Speak, într-un bikini îndrăzneț, ce i-a lăsat formele la vedere! Ce detaliu a captat atenția fanilor

Speak și Ștefania, 4 ani de relație

La împlinirea celor 4 ani de relație, Speak a postat pe contul său de Instagram o fotografie împreună cu Ștefania de la începutul relației lor. La descriere, el a adăugat un mesaj adorabil.

“Te iubesc de 4 ani! ❤️ @cristinaa.stefaniaa #primelepozealenoastre

Reacția fanilor nu a întârziat să apară și cu toții i-au felicitat pe cei doi pentru minunata relație pe care o au.

“La mulți ani!!!!!!!🥰🥳😍🥰🥰❤❤Să fiți sănătoși și fericiți până la adânci bătrâneți ❤❤❤❤”

Și mama Ștefaniei a adăugat un comentariu la această fotografie.

“La mulți ani copii meii va iubesc și mulți înainte cu sănătate și iubire ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘”

“La mulți mulți ani fericiti!🎊🎊🎊”

Când și-au cunoscut Speak și Ștefania viitori socrii

Într-un interviu pentru publicația VIVA!, Speak și Ștefania au povestit mai multe despre relația lor, inclusiv momentele când și-au cunoscut viitorii socri.

Nu mai știu după cât timp exact i-am cunoscut pe părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei.

Citește și: Ștefania, iubita lui Speak, într-o cămașă albă, a ales să nu poarte nimic în partea de jos, spre deliciul fanilor

Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi.

După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește) Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!”, a povestit Speak, potrivit libertatea.ro.

Despre părinții lui Ștefan, Ștefania a avut doar cuvinte de laudă: „Părinții lui Ștefan sunt niște oameni foarte calzi, cu care m-am înțeles minunat din prima secundă.

Speak și Ștefania la Asia Express

Chiar dacă Ștefania și Speak nu au câștigat trofeul, „Drumul comorilor” de la Asia Express i-a unit și mai mult și i-a făcut să se cunoască unul pe altul în cele mai grele condiții. Cu siguranță, unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul emisiunii a fost momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Ultimele știri