Speak și Ștefania, scandal în mașină! Care este motivul țipetelor! Scena a fost filmată în totalitate! |Video

Speak și Ștefania s-au afișat în fața admiratorilor așa cum nu i-ați mai văzut niciodată. Cei doi îndrăgostiți au filmat momentul, apoi l-au împarțășit cu fanii, care s-au amuzat copios.

I-ați văzut mereu îndrăgostiți, veseli și iubitori, însă, se pare ca până și ei au parte de momente firești, care apar în orice cuplu.

Ștefania lui Speak s-a lansat în afaceri! Care este proiectul de suflet al frumoasei artiste! |Foto

Speak și Ștefania, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi s-au afișat în fața fanilor așa cum nu i-ați mai văzut niciodată. Dacă nu s-a întâmplat, pe bune, nici măcar atunci când au participat la Asia Express, să aiba parte de ceartă, unde s-au comportat exemplar și s-au înțeles de minune, cei doi îndrăgostiți, s-au gândit să încerce să vadă cum este și această ipostază.

Deși, se iubesc enorm și se înțeleg perfect, se pare că frumoasa Ștefania vrea să capteze toată atenția lui Speak numai asupra ei. Nu că nu ar fi așa, dar ca orice fată, a vrut să-și tachineze puțin iubitul.

Ștefania, probleme de sănătate! Fanii artistei, extrem de îngrijorați! Ce se întâmplă acum cu vedeta! "Efectiv am leșinat când am ajuns acasă!"

Aflați în mașină, la o drumeție, frumoasa artistă i-a șoptit la ureche iubitului ei că vrea ca acesta să-i acorde atenție. Ocupat cu șofatul, Speak a refuzat-o, dar insistentă, bruneta nu a renunțat. Aici a intervenit orgoliul și insistența din partea fiecaruia, până când toată scena s-a terminat cu țipete reciproce din partea celor doi îndrăgostiți.

Momentul a fost filmat si apoi împărtășit pe Instagram, spre deliciul fanilor, care s-au amuzat copios de sceneta oferită de Speak și Ștefania.

"Asta-mi face toată ziua, " a scris artistul în dreptul filmării.

Asa-mi face toata ziua... @cristinaa.stefaniaa

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak) pe

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri