Antena Căutare

Starea tenorului Plácido Domingo, internat într-un spital din Acapulco, este stabilă

Starea tenorului Plácido Domingo, care se află internat într-un spital din Acapulco după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, este stabilă, potrivit familiei artistului.

El va rămâne internat atâta timp cât medicii consideră necesar.

Interpretul în vârstă de 79 de ani a depăşit partea critică a bolii, potrivit presei locale, iar familia speră că el va fi externat zilele acestea.

Domingo îşi va petrece restul convalescenţei în Acapulco.

Tenorul a anunţat pe 22 martie, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că a fost testat pozitiv cu Covid-19, după ce a prezentat simptome ale bolii.

„Simt că este obligaţia mea morală să anunţ că am fost testat pozitiv cu Covid-19. Eu şi familia mea suntem şi vom rămâne izolaţi individual pe toată perioada cât se consideră că este necesar din punct de vedere medical. În prezent, suntem cu toţii bine, însă eu am prezentat simptome de tuse şi febră, de aceea am decis să fiu testat şi rezultatul a fost pozitiv”, a transmis atunci Domingo.

În Mexic, până în prezent, au fost confirmate peste 700 de cazuri de infectare şi 12 decese.

Sursa : news.ro

Solistul vocal al trupei Rammstein, la terapie intensivă, infectat cu Covid-19. Starea sa este foarte gravă!... Ryan Reynolds, în adaptarea jocului video „Dragon’s Lair”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x