Ștefan Bănică continuă tradiția concertelor acustice “Te iubesc, femeie!”, 7 martie

În pofida vremurilor pline de restricții, pe care le trăim cu toții, Ștefan Bănică și echipa au căutat soluții pentru a continuă tradiția concertului “Te iubesc, femeie!”, dedicat Zilei Femeii, în luna martie.

Ștefan Bănică continuă tradiția concertelor acustice “Te iubesc, femeie!” 7 martie, SALA GLORIA (a Teatrului Metropolis), ora 19:30

Stefan Bănica

Artistul va susține pe 7 martie, ora 19:30, la Sala Gloria (a Teatrului Metropolis) din București, concertul acustic “Te iubesc, femeie!”, pentru al 11-lea an consecutiv.

Adaptat vremurilor pe care le trăim, anul acesta concertul se va desfășura puțin altfel:

1. Va există un număr limitat de bilete, doar 120 de locuri în sala (30% din capacitatea sălii, conform reglementărilor în vigoare) pentru accesul fizic în sala al spectatorilor, cu respectarea regulilor sanitare.

2. Cei care nu vor prinde un loc în sala, vor putea urmări concertul online în regim de live streaming de la Sala Gloria, pe site-ul oficial al lui Ștefan Bănică: www.stefanbanica.ro

Concertul în varianta de transmisiune live online reprezintă o premieră pentru Ștefan Bănică

În concertul “Te iubesc, femeie!”, susținut de Ștefan Bănică, alături de trupele sale Rock’N’Roll Ban și The 50’S, se vor regăsi unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste, pe care artistul le-a lansat de-a lungul carierei sale.

“Această perioada prin care trecem ne obligă să găsim soluții pentru a fi în contact cu voi, pentru a putea continuă tradiția pe care am început-o acum 11 ani prin concertul acustic “Te iubesc, femeie!”. Până când vom reveni la normalitate și ne vom întâlni față în față, cu sălile de spectacol pline la capacitate maximă, așa cum am avut până acum în cadrul concertelor acustice, consider că este important să păstrăm continuitatea chiar și în acest mod total nou pentru noi toți.

La concertul “Te iubesc, femeie!”, dedicat în mod special Zilei Femeii, pot participa doar 120 de persoane la spectacol în sala, respectând regulile în vigoare, iar oamenii care își doresc să ne revadă și să ne asculte își pot procura bilete pentru vizionarea în direct a concertului, în mediul online. Concertul va fi unul interactiv, atât în sala, cât și online.

Dacă celor din sala mă voi adresa direct, față în față, voi fi conectat și cu cei care vor urmări concertul online și care ne pot scrie mesaje în timp real.

Transmisiunea online oferă posibilitatea, în această situație specială, de a fi accesată de mult mai multă lume decât capacitatea de 30% a Sălii Gloria. Concertul va putea fi urmărit astfel inclusiv de prietenii din diaspora. Atât eu, cât și colegii mei din Rock’N’Roll Band, The 50’s și invitații din acest an suntem nerăbdători, după un an de pauză, să ne reîntâlnim cu voi.” – declară Ștefan Bănică.

Biletele se găsesc exclusiv pe site-ul https://www.iabilet.ro/bilete-ștefan-bănică-te-iubesc-femeie-61823/, atât cele pentru acces fizic în sala de spectacol (doar 120 de bilete), cât și cele pentru acces online. La achiziționarea biletelor pentru acces online, fiecare cumpărător va primi un link pe baza biletului achiziționat prin care va putea urmări pe 7 martie, ora 19:30, concertul “Te iubesc, femeie!”.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun - peste 76 de concerte sold out la Sala Palatului - cea mai longevivă și complexă producție muzicală a unui artist român, o adevărată tradiție. A deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România. A lansat 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului sau impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

https://www.stefanbanica.ro

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.instagram.com/stefanbanica.official

https://www.youtube.com/StefanBanicaOfficial

Ultimele știri