Căutare Live

Ștefania a vrut să-i dea cu adidasul în cap! Ce i-a spus Speak lui Bontea de a scos-o din minți pe "Libelula" | VIDEO

Speak și Ștefania s-au întâlnit cu Sorin Bontea. Cei trei au rememorat fazele fierbinți din timpul emisiunii ”Asia Express”.

Speak și Ștefania

Speak și Ștefania, cunoscută drept Libelula, s-au întâlnit cu Sorin Bontea, nimeni altul decât cel care le-a suflat, alături de Răzvan Fodor, premiul cel mare la ”Asia Express”. Cei trei au rememorat fazele fierbinți din timpul reality-show-ului atât de îndrăgite de telespectatori.

Totul s-a petrecut în culisele emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde au început filmările pentru noul sezon. Speak, Ștefania și Sorin Bontea au râs mult, și aveau și de ce. Însă au apărut și zeci de comentarii, după un răspuns nelalocul lui.

Ștefania de la Asia Express a bifat încă o reușită! Logodnica lui Speak a câștigat primul milion: "OMG!!! Nu-mi vine să cred!" | Video

Într-un clip postat pe pagina lui Sorin Bontea, Speak a fost acela care a răspuns prea îndrăzneț la provocatoarea întrebare a lui Bontea: ”Te lepezi de Ștefania?”. „Mă lepăd, da!”, a venit prompt răspunsul.

Ștefania nu a stat pe gânduri. „Arunc cu adidasul în tine…”, i-a spus „Libelula” celui care în curând îi va deveni soț. Și Bontea a fost întrebat apoi dacă se leapădă de Răzvan Fodor, dar la el a fost mult mai simplu, nimeni nu l-a dojenit pentru răspunsul afirmativ.

Speak și Ștefania s-au mutat într-o vilă cu trei etaje

Ștefania și Speak și-au schimbat domiciliul. Cei doi s-au mutat într-o vilă cu trei etaje, în Cernica, renunțând la apartamentul situat tot în zonă.

Ștefania de la Asia Express e mai sexy ca niciodată şi nu ezită să-şi etaleze corpul de invidiat! Cum s-a pozat ”Libelula” lui Speak | Foto

”Casa nu este a noastră, am închiriat-o. Noi avem un apartament tot în zonă, dar am vrut să locuim la casă, am luat-o complet mobilată și am mai contribuit și noi cu câte ceva… Ce am vrut neapărat să avem. Am pus gazon, am vopsit gardul, am cumpărat chiar grătar cu cărbuni. Am umblat puțin și la mobilă, pe undeva”, a povestit Speak.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri