Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Ștefania de la Asia Express e mai sexy ca niciodată şi nu ezită să-şi etaleze corpul de invidiat! Cum s-a pozat ”Libelula” lui Speak | Foto

Este dansatoare, influencer şi cântăreaţă, este într-o relaţie cu Speak şi nu ratează niciun moment să-şi etaleze corpul de invidiat.

Ștefania

Instagram/cristinaa.stefaniaa

Cristina Ștefania reușește cu fiecare imagine publicată în mediul online să atragă atenția tuturor. Mândră de formele ei apetisante, iubita lui Speak nu ezită să pozeze sexy.

În ultima perioadă, artista a fost extrem de activă pe rețelele de socializare. În cele mai recente imagini pe care Ștefania le-a postat pe rețelele de socializare se poate observa că are un corp de ZEIȚĂ.

Ruby și-a băgat în boală admiratorii! E incredibil ce și-a tatuat artista pe spate. Fanii au reacționat imediat: "Nu!! Pacat de corpul tau, nu e feminin deloc!"

🔥 Day #2 🔥 ☀️Getting close to nature☀️

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on

Vedeta a postat recent o fotografie pe pagina ei de Instagram, iar în aproximativ două ore a adunat peste 45.000 de like-uri și aproximativ 400 de comentarii.

Speak vrea sa ducă relația la un alt nivel

„Oricât de realizat ești, întotdeauna mai ai nevoie de câte ceva sau mai vrei și altceva. Eu am tot ce-mi trebuie, casă, mașină, nu mor de foame. Am iubită, familie sănătoasă. Voi urma și eu legea firească a lucrurilor. La un moment dat se va întâmpla și mă voi căsători. Îmi doresc doi copii”, a declarat Speak , în urmă cu ceva timp.

O adevărată inspirație în carantină! Jennifer Lopez a cucerit internetul cu fotografiile ei! Artista nu se lasă intimidată de vârstă

Iniţial, Cristina Ştefania era cunoscută de publicul larg sub numele de Libelula, ea fiind o dansatoare care apăruse în videoclipurile mai multor vedete. De aproximativ trei ani, ea se iubeşte cu Speak, cei doi fiind de nedespărţit, oriunde ar merge sau orice ar face. Cuplul a participat și la Asia Express, unde au fost pe locul doi.

Recomandari