Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

După anunțul cu nunta, Ștefania a mai dat o veste uriașă pentru fani! Iubita lui Speak a început pregătirile! „Felicitări”

Ștefania și-a pus fanii pe jar recent, după ce a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Se pare că iubita lui Speak de la Asia Express sezon 3 se pregătește de o schimbare importantă în viața ei!

Speak și Ștefania, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Asia Express

Ștefania și Speak au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Cei doi concurenți au trecut cu bine peste zeci de misiuni dificile prin Filipine și Taiwan și au reușit să se claseze pe locul doi în marea finală, după ce echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor a câștigat datorită unui avans de 20 de minute.

ȘTEFANIA, IUBITA LUI SPEAK, VESTE URIAȘĂ PENTRU FANI

Un moment cu adevărat special din timpul emisiunii Asia Express sezon 3 a fost cu puțin timp înainte de finală, atunci când Speak i-a surprins pe toți cu cererea sa în căsătorie.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Ștefania fost în culmea fericirii și a zis un „da” cu lacrimi în ochi, iar fanii au savurat din plin reacțiile celor doi.

Ulterior, toată lumea i-a urmărit pe cei doi pe Facebook sau pe Instagram pentru a afla detalii despre pregătirile de nuntă.

citește și: Interzis minorilor! Ștefania, dans extrem de provocator! Iubita lui Speak e o adevărată bombă sexy

Totuși, recent, Ștefania i-a lăsat mască pe fani atunci când a anunțat că pregătește ceva cu adevărat special, pentru care a făcut și o pagina separată de Instagram. Frumoasa logodnică a lui Speak va lansa în curând o colecție de costume de baie ce îi poartă semnătura, iar fanii așteaptă evenimentul cu sufletul la gură!

Până la lansare, Ștefania a oferit curioșilor și o imagine mai mult decât sexy, cu una dintre piesele din colecția sa!

Recomandari