Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ștefania lui Speak și-a scos trupul de zeiță la piscină! Artista arată demențial într-un costum de baie extrem de sexy, cu sânii voluptuoși la vedere! |FOTO

Ștefania lui Speak a ieșit la piscină și și-a încântat vizual admiratorii cu o fotografie în costum de baie. Frumoasa artistă este extrem de sexy, iar fanii ei nu au ezitat să-i transmită complimente.

Frumoasa Ștefania face senzație de fiecare dată când apare cu câte o postare nouă pe conturile sale de socializare.

Speak și Ștefania au dat în mintea copiilor! Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți, de "Ziua Copilului" |Foto

Artista nu ezită să-și expună formele apetisante la soare și nici sa împărtășească momentele de relaxare cu admiratorii ei, care abia asteaptă să o vadă în noi ipostaze pe Instagram.

Speak, mesaj clar pentru admiratorii cu imaginație jucăușă: "Nu e ceea ce pare!"

De aceasta dată, vedeta se pare că s-a bucurat de o zi la piscină, îmbrăcată într-un costum de baie alb și extrem de sexy, care îi scotea în evidență sânii voluptuoși și bronzul perfect.

Speak, spectacol de senzație! Așa nu l-ai mai văzut niciodată pe artist! |VIDEO

Fosta concurenta de la Asia Express, sezonul 3 a lăsat și un mesaj alături de fotografia postată, care s-a bucurat de popularitate în rândul urmăritorilor.

Cum arată inelul de logodnă oferit de Speak Ștefaniei! Mesajul postat alături spune tot! Foto

În mesajul atașat fotografiei, iubita lui Speak vorbea și despre o lansare. Se pare ca vedeta pregătește o surpriză fanilor ei.

💝🏖"Sunt nerăbdatoare sa vină căldura și lansarea ."

Recomandari