Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Surprize la Gala Premiilor SAG. Jennifer Aniston şi Brad Pitt au păşit, din nou, împreună în lumina reflectoarelor

A fost seara a marilor premiere în Los Angeles. Coreea de Sud a câştigat pentru prima dată în istorie marele premiu la gala Screen Actors Guild cu o comedie neagră. Până la anunuţarea câştigătorilor, Jennifer Aniston şi Brad Pitt au păşit, din nou, împreună în lumina reflectoarelor, după 15 ani de la divorţ. Iar norocul le-a surâs.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt la Gala Premiilor SAG

https://www.insider.com/

Cu un Glob de Aur şi un premiu al Criticilor de film, victoria lui Joaquin Pheonix nu mai este o surpriză. Favorit detaşat la Oscar, actorul i-a dedicat trofeul unui alt interpret legendar al personajului Joker.

Marele premiu al serii, „Cel mai bun film”, a ajuns la comedia sud-coreană "Părăsite", steaua cinematografiei asiatice în ultimele luni. O victorie cu repetiţie a fost şi cea a lui Renne Zellwegger, pentru rolul din "Judy".

Jennifer Aniston şi Brad Pitt iar împreună

Vedetele serii au fost însă, fără doar şi poate, Jennifer Aniston şi Brad Pitt. Ambii au câştigat câte o statuetă. Apropierea lor i-a făcut pe fani să suspecteze că ar fi vorba de mai mult decât o amiciţie între foşti soţi.

Încurajat din public de Jennifer Aniston, Brad Pitt a fost în formă maximă. Când a venit rândul ei, actorul i-a răspuns cu aceeaşi afecţiune. Este primul premiu pentru Jennifer din 1996.

Citește și: Marea împăcare, în direct?! Discursul lui Brad Pitt de la Globurile de Aur a răvășit-o pe fosta lui soție | Video, Foto